میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
«واللا» مدعی شد:

«محمود عباس» سکته مغزی کرد

یک پایگاه صهیونیستی ادعا کرد رئیس تشکیلات خودگردن فلسطین سکته مغزی کرده و به بیمارستانی در تل‌آویو منتقل شده است.
کد خبر: ۴۸۷۰۴۸
| |
16616 بازدید

یک پایگاه صهیونیستی ادعا کرد رئیس تشکیلات خودگردن فلسطین سکته مغزی کرده و به بیمارستانی در تل‌آویو منتقل شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، پایگاه صهیونیستی «واللا» صبح امروز (چهارشنبه) ادعا کرد «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردن فلسطین سکته مغزی کرده است.

این پایگاه صهیونیستی در ادامه اعلام کرد: عباس سکته مغزی حاد کرده و بیمارستان «ایخلوف» در تل‌آویو منتقل شده است و در پی آن حالت فوق‌العاده در بیمارستان اعلام شد.

این پایگاه صهیونیستی افزود: اوضاع عباس خوب نیست، فلسطینی‌ها تلاش دارند این خبر را مخفی نگه دارند.

همزمان « موشه یعلون» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جلسه‌ای اضطراری تشکیل داد تا ابعاد این امر و آخرین تحولات در کرانه باختری به عنوان مقر تشکیلات خودگردان را بررسی کند.

تشکیلات هنوز واکنشی به این خبر نداشته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت