صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چهره ویرانگران «سوریه» از نمای نزدیک

جبهه النُصرَه لاهل الشام یک گروه تروریستی در سوریه است که افراد تکفیری این گروهک با شبکه تروریستی القاعده هم‌پیمان می باشند.
کد خبر: ۴۸۱۳۵۸
| |
14686 بازدید

جبهه نصرت با گسترش ویرانگر و وحشیانه جنگ داخلی ، در حمایت از اکثریت سُنی‌ های افراطی سوریه وارد جنگ علیه نیروهای دولتی و مردمی شد.


تروریستهای جبهه نصرت بین ۵ تا ۲۰ هزار نفر تخمین‌زده می‌شوند.اعضای این گروه در چندین استان از ۱۴ استان سوریه به‌ویژه در ادلب، حلب و دیرالزور فعال‌اند و بخش‌هایی از مناطقی در شمال سوریه در تصرف نظامی آن‌ها است.

افراد این گروه تکفیری از سن و سالهای مختلفی از جمله جوانان، کودکان و نوجوانان تشکیل شده که تحت تأثیر این گروه افراطی دست به اقدامات تروریستی می زنند.

رمز پایداری این سازمان تروریستی گذشته از کمکهای مالی، درمانی و تسلیهاتی صهیونیستها و برخی کشورهای مرتجع منطقه را می توان بهره بردن از سپر انسانی و زندگی در لایه های خانوادگی و مردمی سوریه نام برد.جایی که ارتش سوریه به دلیل ملاحظات امنیتی از یورش همه جانبه به مواضع آنها به دلیل به خطر افتادن غیر نظامیان سر باز می زند.

خبرنگار رویترز با زندگی در کنار این تروریستها، زندگی روزمره نابودگران کشور سوریه را از نزدیک به تصویر کشیده است:


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟