صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دادگاه کبک پرونده یک زن محجبه را نپذیرفت

کد خبر: ۴۷۹۰۴۲
| |
5426 بازدید

یک قاضی کبکی در کانادا حکم کرده است که متهم نمی‌تواند با کلاه و عینک‌آفتابی وارد دادگاه شود و این برای زنان محجبه نیز صدق می‌کند و تا زمانی که متهم حجاب خود را بر ندارد، دادگاه به سخنان وی گوش نخواهد داد!

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، قاضی «الیانا مارنگو» به یک زن مسلمان که در دادگاهی در شهر مونترال حاضر شده بود، گفت نمی‌تواند تا زمانی که وی حجاب دارد، به سخنانش گوش دهد.

در فایل صوتی سخنان قاضی پرونده که به بیرون درز کرده است، وی به «رانیا العلول» متهم پرونده می‌گوید که دادگاه مکانی سکولار است و وی لباس مناسبی به تن نکرده است!

قاضی پرونده در ادامه می‌گوید: به عنوان مثال متهم نمی‌تواند با کلاه و یا عینک آفتابی وارد دادگاه شود و من نمی‌دانم که چطور به شما اجازه داده‌اند که با روسری وارد شوید.

وزارت دادگستری کبک در این خصوص اظهارنظری نکرده است و قاضی پرونده نیز در این باره صحبتی نکرد.

خودروی رانیا العلول پیشتر توسط مامور بیمه توقیف شده بود و وی برای تحویل گرفتن آن به دادگاه مراجعه کرده بود. گفته می‌شود که پسر رانیا با گواهینامه‌ای تعلیق شده در حال رانندگی بوده است و پلیس خودروی وی را متوقف می‌کند و طبق قوانین خودرو برای یک ماه توقیف می‌شود. رانیا العلول از دادگاه تقاضا کرده بود که خورویش را زودتر پس بدهند.

طی سال‌های اخیر گفتگوهای جنجالی بسیاری درباره حمل علنی نمادهای مذهبی در این استان فرانسوی‌زبان کانادا مطرح شده است. در سال 2013 دولت حامی استقلال کبک تلاش کرد تا تمام کارمندان دولتی را از پوشیدن روسری،‌ گذاشتن کلاه مخصوص یهودیان و یا سایر نمادهای علنی مذاهب منع کند اما لایحه مذکور رای نیاورد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟