صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

انتقال برخی سفارت‌های خارجی در یمن به عدن

منابع آگاه یمنی اعلام کردند تعدادی از کشورهایی که اخیرا سفارت خود را در صنعاء بستند، قصد دارند ظرف چند روز سفارتشان را به شهر عدن در جنوب یمن منتقل کنند.
کد خبر: ۴۷۷۶۳۱
| |
4828 بازدید

منابع آگاه یمنی اعلام کردند تعدادی از کشورهایی که اخیرا سفارت خود را در صنعاء بستند، قصد دارند ظرف چند روز سفارتشان را به شهر عدن در جنوب یمن منتقل کنند.

به گزارش ایسنا، منابع آگاه یمنی در مصاحبه با سایت "براقش نت" اعلام کردند: پس از انتشار بیانیه‌ قانون اساسی توسط گروه انصارالله یمن و اقدام برخی از کشورها مبنی بر بستن سفارتخانه‌هایشان در صنعاء، شماری از این کشورها قصد دارند ظرف روزهای آتی سفارتخانه‌های خود را به شهر عدن در جنوب یمن به خاطر امنیت این شهر منتقل کنند.

از سوی دیگر شاهدان عینی در یمن اعلام کردند که شنبه شب چند خودروی زرهی از منزل علی عبدالله صالح، رئیس جمهوری پیشین یمن در صنعاء خارج شده و به مکان نامعلومی رفتند.

شاهدان احتمال دادند که صالح خانه خود را ترک کرده و به مکان نامعلومی رفته است.

منابع مذکور همچنین عنوان داشتند که هشت خودروی زرهی و کادرهای نظامی را دیده‌اند که از منزل وی خارج می‌شدند.

پیشتر عبدربه منصور هادی، رئیس جمهوری یمن شهر صنعاء را به مقصد عدن ترک کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...