پیگیرینی: از کسب تساوی اصلا راضی نیستم
مانوئل پيگريني، سرمربي منچسترسيتي، پس از تساوي 1-1 تيمش مقابل چلسي، از نتيجه نهايي ابراز ناخرسندي کرد.
به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی امیدوار بود که بتواند با کسب پیروزی در خانه چلسی، فاصله 5 امتیازی با این تیم در صدر جدول را کاهش بدهد اما دو تیم در نهایت امتیازات را تقسیم کردند تا این فاصله پا بر جا بماند.
پیگرینی معتقد است که تیمش در نیمه دوم کاملا برتر از حریف بود و به همین دلیل از نتیجه به دست آمده راضی نیست.
او به خبرنگاران گفت:" ما از این یک امتیاز راضی نیستیم. تنها از شیوه بازی تیم در این دیدار راضی هستم. ما در نیمه اول سه موقعیت خوب داشتیم اما آنها روی تنها موقعیت شان در طول 90 دقیقه به گل رسیدند.
آنها در نیمه دوم حتی یک شوت هم نداشتند. از ابتدای بازی تنها یک تیم به دنبال پیروزی بود. شاید بگویید یک امتیاز از دیدار در استمفوردبریج خوب است اما برای من نیست زیرا ما بهتر از چلسی بودیم."


