صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزییات اجرای طرح «خط سفید» در پایتخت

حرکت بین خطوط، تجاوز به گذرگاه عابرپیاده و ... بخش‌های مختلف طرح خط سفید است
کد خبر: ۴۵۵۲۹۴
| |
9357 بازدید
|
۵
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اجرای پایلوت «طرح خط سفید» در دو منطقه 6 و 8 شهرداری، اجرای این طرح را تحولی عظیم در فرهنگ رانندگی عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ تیمور حسینی درباره اجرای خط سفید در پایتخت اظهار کرد: این طرح یک بسته کامل است که انشاء الله پس از تکمیل زیرساخت‌ها و انجام آمادگی‌های لازم تا آخر سال در تمام پایتخت اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه هم اکنون طرح خط سفید در دو منطقه 6 و 8 شهرداری به شکل پایلوت انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در اجرای پایلوت این طرح در این دو منطقه نیز اعمال مقررات از طریق دوربین‌ها انجام می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه حرکت بین خطوط، تجاوز به گذرگاه عابرپیاده و ... بخش‌های مختلف طرح خط سفید است، گفت: عدم حرکت بین خطوط 40 هزار تومان و تجاوز به گذرگاه عابرپیاده که در میان شهروندان به عنوان طرح ایست به احترام زندگی شناخته شده 20 هزار تومان جریمه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه موضوع تجاوز خودرو به گذرگاه عابرپیاده با تخلف عبور از چراغ قرمز متفاوت است، تصریح کرد:‌ عبور از چراغ قرمز جریمه‌ای 100 هزار تومانی در پی دارد.

حسینی با بیان اینکه در دیگر مناطق شهرداری نیز عوامل مربوطه مسئول آماده کردن زیرساخت‌ها و تجهیزات هستند، گفت: طرح خط سفید طرحی است که می تواند منجر به تحولی عظیم در فرهنگ ترافیکی پایتخت نشینان شود و انشاء الله تا پایان امسال در تمام تهران اجرایی می‌شود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
این طرح مهم ترین نیاز فرهنگی جامعه است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
به جای pilot کلمه پارسی پیدا نکردین؟
اعظم
|
United States
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
سلام .میشود لطف کنند و چراقهای راهنمایی رو درست برنامه ریزی کنند ؟؟؟ وقتی در حالیکه چراغ سبز است و شما سرعت خودتان را کم نمیکنیدو .یکهو شمارشگر میپرد و میشود 3-2-1 .راننده چطوری ماشین را کنترل کند .؟؟؟ خود به خود روی خط عابر یا جلوتر .میایستد و جریمه میشود .علاوه بر این که هول میشود و خطر ناک است .با تشکر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
کاش همزمان در دیگر کلانشهرها هم اجرا می شد
عزیز عالم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۴
سلام ، خیلی خوبه که کارهای خوب ، کم کم فرهنگسازی شود .
ولی کسانی که گذری از مناطق یادشده عبور کنند و اتفاقی از خط سفید منحرف شوند چه می شود؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟