صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف گورهای ارواح شیطانی در واتیکان

باستان‌شناسان ایتالیایی جسد به شکم خوابیده نوجوان 13 ساله‌ای از قرون وسطی را در نزدیکی واتیکان پیدا کردند.
کد خبر: ۴۴۱۰۷۲
| |
13264 بازدید
باستان‌شناسان ایتالیایی جسد به شکم خوابیده نوجوان 13 ساله‌ای از قرون وسطی را در نزدیکی واتیکان پیدا کردند.

به نوشته ایران، به گفته کارشناسان، این نوجوان که به خاطر بیماری غش یا «برده شیطان» جان باخته بود پس از مرگ برای اینکه ارواح شیطانی از دهان او بیرون نیایند جسدش را به شکم خوابانده و صورتش را رو به کف قبر قرار داده بودند.

تیم باستان‌شناسی این جسد را در گورستان دورافتاده‌ای در اطراف واتیکان کشف کرده‌اند. این گورستان در سال 1593 میلادی بسته شده بود و دیگر جنازه‌ای در آن دفن نمی‌کردند.

طبق اسناد تاریخی مردمان قرون وسطی معتقد بودند ارواح شیطانی پس از مرگ افراد از دهان مردگان خارج می‌شوند و به همین خاطر بسیاری از مردگانشان را دمر به خاک می‌سپردند.

طبق اسناد باستان‌شناسی تا به حال 600 جسد از دوران قدیم و به این شکل خاکسپاری در سراسر جهان پیدا شده است که تنها 200 مورد از این گورها در انگلیس قرار داشتند.

کارشناسان معتقدند این شیوه خاکسپاری علاوه بر جلوگیری از خروج ارواح شیطانی، برای تحقیر مردگان نیز در اروپا مورد استفاده بود.
نمونه‌هایی از این نوع گورها تا به حال در رم، مکزیک، السالوادور و تایوان بیش از نقاط دیگر جهان دیده شده است.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار