میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ماجراي رخصت گرفتن احمدي‌نژاد از هاشمي

جريان احمدي‌نژاد در انتشار خاطرات بريده شده آيت‌الله منتظري براي ايجاد و القاي اختلاف در بين مسوولان نظام در دوران امام‌(ره) باعث شد كه يكي از نزديكان رسانه‌اي آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني پرده از يك راز بزرگ بردارد.
کد خبر: ۴۲۰۳۱۱
| |
39512 بازدید

همان‌گونه كه پيش‌بيني مي‌شد، جريان احمدي‌نژاد در انتشار خاطرات بريده شده آيت‌الله منتظري براي ايجاد و القاي اختلاف در بين مسوولان نظام در دوران امام‌(ره) باعث شد كه يكي از نزديكان رسانه‌اي آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني پرده از يك راز بزرگ بردارد.

به گزارش روزنو، در همين راستا مصطفي فقيهي از اعضاي تيم رسانه‌اي آيت‌الله هاشمي‌رفسنجاني و مديرمسوول سايت انتخاب به پرسش خود از آيت‌الله هاشمي اشاره مي‌كند و مي‌گويد: يك‌بار از آيت‌الله اين مساله را پرسيدم كه «وقتي احمدي‌نژاد ماه‌ها پيش از انتخابات رياست‌جمهوري84، به حضورتان رسيد و براي حضور در انتخابات كسب تكليف كرد، واكنش شما چه بود؟» مدير سايت انتخاب اضافه كرد: آيت‌الله در واكنش به اين سوالم، خنده‌اي كرد و گفت: «اصلا او را اين اندازه نمي‌دانستيم، براي همين گفتم اين همه كه كانديدا شده‌اند، خب تو هم بيا كانديدا شو!... البته او خود بناي آمدن داشت» آيت‌الله اين را هم گفت كه «او بعدتر اما با حمايت‌هاي ناگهاني و يك‌باره‌اي كه به سويش سرازير شد توانست راي آورد و پيروز شود...» و در واقع شگفتي‌ساز شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت