ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترکیه کنسولگری خود را در بصره تخلیه کرد

دولت ترکیه اعلام کرد که در پی اوضاع ناآرام در عراق، کنسولگری خود را در شهر بصره عراق تخلیه کرده است.
کد خبر: ۴۰۹۰۳۸
| |
4748 بازدید

دولت ترکیه اعلام کرد که در پی اوضاع ناآرام در عراق، کنسولگری خود را در شهر بصره عراق تخلیه کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیه الیوم، احمد داوود اوغلو، وزیر خارجه ترکیه در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد: دو کنسولگری اصلی ما در بصره و موصل عراق بسته شده و کارمندان به کشور کویت انتقال داده شدند.

وی تاکید کرد که سفارتخانه ترکیه در بغداد و کنسولگری ترکیه در شهر اربیل بسته نشده است.

پیشتر وزارت خارجه ترکیه از اتباع این کشور در عراق خواسته بود تا احتیاط پیشه کرده و به مناطق درگیر نروند.

وزارت خارجه ترکیه اعلام کرد که امکان سفر هوایی از فرودگاه‌های بغداد، بصره و شهرهای دیگر وجود دارد تا کسانی که می‌خواهند از عراق خارج شوند.

در بیانیه وزارت خارجه ترکیه آمده است که عراق به معنای واقعی کلمه از یک بحران عبور می‌کند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟