صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
از همه چیز بی‌خبریم

نورمحمدی: برای باشگاه تعیین تکلیف نمی‌کنم

کد خبر: ۳۹۷۶۵۸
| |
4466 بازدید
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد به هیچ عنوان برای باشگاهش تعیین تکلیف نمی‌کند.

رضا نورمحمدی در گفت‌وگو ‌با تسنیم ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: از قول من نوشته بودند در شرایطی در پرسپولیس می‌‌مانم که از بین سیدجلال حسینی و محسن بنگر، یک نفر باید از این تیم برود. من واقعاً بابت این مسائل متاسفم و  نمی‌دانم چه بگویم. من در دوران فوتبالم تا به امروز چنین رفتاری را نداشته‌ام که بخواهم برای باشگاه شرط تعیین کنم یا در مورد هم‌تیمی‌ام صحبت کنم.

وی ادامه داد: من به هیچ عنوان نگفتم که بنگر یا حسینی نباید باشند. اصلاً تا به امروز با باشگاه حرفی نزده‌ام که این شایعات درست شده است. در ضمن انتخاب بازیکن به تصمیم سرمربی مربوط می‌‌شود و من نمی‌‌توانم برای باشگاه تعیین تکلیف کنم. شما دیدید که سال گذشته در خیلی از بازی‌ها نیمکت‌نشین بودم ولی هیچ وقت اعتراض نکردم و در مورد هم‌تیمی‌هایم اظهارنظری نداشتم.

مدافع پرسپولیس در پاسخ به این سؤال که «آیا تکلیف ماندن یا جدایی تو مشخص شده است؟»، گفت: فعلاً که چیزی معلوم نیست و بازیکنان منتظر هستند تا طلب‌های خود را گرفته و وضعیت همه برای سال آینده مشخص شود. ما از همه چیز بی‌خبریم و منتظریم تا ببینیم در چند روز آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد. اگر هم در حال حاضر پیشنهادی به بدهند، در حد حرف است. من دوست دارم اول تکلیفم با پرسپولیس روشن شود، بعد اگر پیشنهادی باشد بررسی کنم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟