ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستور ویژه قالیباف درباره واژگونی اتوبوس

کد خبر: ۳۹۶۶۱۷
| |
8492 بازدید

شهردار تهران با ابراز تاسف و تاثر عمیق خود از حادثه صبح امروز، معاونان خود را مامور رسیدگی به موضوع واژگونی اتوبوس و وضعیت مصدومان این حادثه کرد.

به گزارش ایسنا، محمد باقرقالیباف در پی سانحه تاسف بار واژگونی اتوبوس شهری بخش خصوصی در بزرگراه آزادگان، دستور تشکیل تیم‌های مختلف جهت رسیدگی و بررسی علل این حادثه و پیگیری امور مربوط به مجروحان را صادر کرد.

قالیباف تاکید کرد: مجموعه متبوعش همه توان و امکانات خود را برای بهبود مجروحان بکار گیرند.

شهردار تهران همچنین دستور تشکیل کمیته ویژه‌ای را برای بررسی علت این سانحه و ابعاد آن صادر کرد.

قالیباف ضمن ابراز تاسف از حادثه واژگونی اتوبوس که منجر به کشته و مجروح شدن تعدادی از شهروندان عزیز شد، به معاونان خود دستور داد با رسیدگی به وضعیت مصدومان بهترین شرایط را برای درمان حادثه دیدگان فراهم و در صورت امکا،ن شرایط را برای انتقال مصدومان به بهترین مراکز درمانی شهر تهران فراهم کنند.

تعدادی از معاونان و مدیران شهری با حضور در بیمارستان‌های فیاض بخش، رسول اکرم(ص) و امام خمینی(ره) از سانحه دیدگان عیادت و دلجویی کرده و با تیم‌های پزشکی معالج گفت‌وگو کردند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار