علت مرگ آن ماهی‌ها پیدا شد

مدیر دفتر نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران علت مرگ ۲ میلیون قطعه ماهی در دریاچه سد فشافویه را کاهش شدید آب این دریاچه عنوان کرد.
کد خبر: ۳۹۶۱۱۵
| |
15832 بازدید
مدیر دفتر نظارت بر بهره‌برداری فاضلاب شرکت آب و فاضلاب استان تهران علت مرگ ۲ میلیون قطعه ماهی در دریاچه سد فشافویه را کاهش شدید آب این دریاچه عنوان کرد.

به گزارش همشهری، احمدرضا محمدی در بازدید از دریاچه سد فشافویه، گفت: منابع آب این دریاچه از 4محل تأمین می‌شود که یکی از این موارد خروجی پساب شهرک واوان است که پس از عبور از 12هکتار نی‌زارِ طبیعی که نقش تصفیه و خودپالایی این آب را بر عهده دارند، به سمت شهرک سینمایی دفاع‌مقدس و در نهایت دریاچه فشافویه سرازیر می‌شود.

او ادامه داد: به‌دنبال بروز شایعاتی مبنی بر رهاسازی مستقیم پساب شهرک واوان به این دریاچه، بلافاصله نمونه‌برداری از آب آن انجام شد که نتایج آن بیانگر این بود که آب دریاچه دارای استانداردهای لازم برای مصارف کشاورزی است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت