گودرزی: پول گرایی، آفت نتیجه گرایی صرف است
کد خبر: ۳۹۲۳۹۵
| | 3149 بازدید
وزیر ورزش و جوانان پول گرایی را آفت نتیجه گرایی صرف دانست و گفت: با این نگرش ورزشکار پول می گیرد تا نتیجه بگیرد و این در حالی است که اگر بودجه تخصیصی به ورزش قهرمانی به درستی هدایت شود، ورزش سمت و سوی مطلوب تری خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا از وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزی در نشست هماهنگی کمیته ملی المپیک برای بازی های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی، برنامه محوری، اخلاق گرایی، مسوولیت پذیری، پرهیز از روزمرگی و نتیجه گرایی را مورد تاکید قرار داد.
وی اظهارکرد: داشتن برنامه حتی اگر با نقایصی همراه باشد بسیار اثر گذارتر از بی برنامگی است چرا که حرکت بر اساس برنامه، مسیر و محور فعالیت ها را مشخص می کند امابی برنامگی مخدوش کننده اهداف برنامه ریزی شده است.
گودرزی همچنین همگرایی در حوزه ورزش را یک اصل عنوان کردوگفت:بی تردید همکاری کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان در بخش برنامه، بودجه و نظارت می تواند بسیار اثر بخش تر از فعالیت های منفک و جداگانه باشد.
وی با اشاره به نتایج کسب شده در بازی های آسیایی در ادوار گذشته، خاطر نشان کرد: اختلاف ما با کشوری که بالاتر از ایران در آسیاقرار داد 20 مدال است و این درحالی است که با تیم پنجم یک مدال فاصله داریم .بنابراین اگر یکی از ورزشکاران ما با مشکلی مواجه شود به راحتی تیم پایینی می تواند جایگاه ایران را از آن خود کند، اما اگر بخواهیم به رده سوم صعود کنیم باید ظرفیت ورزش دو برابر شود و این مهم طی یک برنامه ریزی بلند مدت میسر خواهد شد.
وزیر ورزش و جوانان در ادامه به اهمیت برنامه ریزی برای بازیهای المپیک 2016 ریودوژانیرو برزیل اشاره کردو افزود: هرچند بازی های آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی بسیارمهم است، اما نباید فراموش کرد رویداد بزرگی چون المپیک هم در پیش است که باید در کنار بازیهای آسیایی برای آن هم برنامه ریزی شود.
وی همچنین با مهم بر شمردن نتایج در رویدادهای مهم بین المللی با محوریت اخلاق وتوسعه فرهنگ ارزشی درحوزه ورزش، تصریح کرد: نباید فرهنگ و اخلاق قربانی نتیجه گرایی شود.
وزیر ورزش و جوانان همچنین از ورزش به عنوان عنصری نجات دهنده برای بشر عنوان کرد و گفت: ورزش و اثرات مثبت آن باید با تمام عنصر فرهنگی، تربیتی، قهرمانی و سالم سازی دیده شود.
وی تنظیم برنامه واحد، بودجه مشترک و نظارت دقیق و منظم از سوی کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان را در هدایت کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی 2014 اینچئون کره جنوبی ضروری دانست و از کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک خواست تا ضمن تدوین تقویم، سطوح مختلف هیات اجرایی، کارشناسی و معاونین را مشخص کند.
گودرزی در پایان تعالی اخلاقی و فرهنگی در محیط های ورزش را بسیار مهم دانست و تصریح کرد:همه ما باید مسوولیت پذیر باشیم و مشکلات و ضعف ها را بر عهده بگیریم و هرگز ناکامی ها را نباید بر دوش دیگران بگذاریم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


