یک دستگاه متولی حل مشکل اشتغال جوانان باشد

کد خبر: ۳۸۴۰۶۷
| |
2203 بازدید
رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه اشتغال در قالب یک مقوله فرابخشی در کشور مطرح است، اظهار کرد: در این شرایط چند دستگاه مسوول ایجاد اشتغال هستند و در حال حاضر اشتغال اولویت دست چندم است که برای کاهش مشکلات این حوزه لازم است ابتدا یک دستگاه، متولی اشتغال شود.

به گزارش ایسنا، محمد تقی حسن‌زاده افزود: در حال حاضر چند دستگاه متناسب با ماموریت‌های خود در حوزه اشتغال فعال هستند. حتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تنها مسوول این حوزه نیست. این در حالیست که باید برای حل مشکلات اشتغال و کاهش بیکاری، برنامه‌ریزی مشخص و منسجمی انجام شود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های راهبردی وزارت ورزش و جوانان به ذکر مثالی پرداخت و اظهارکرد: مقوله ورزش یک دستگاه مشخص تخصصی به نام «وزارت ورزش و جوانان» دارد که متولی این بخش است. اما اشتغال به عنوان مقوله‌ای مهم برای جوانان یک موضوع فرابخشی است.

وی ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان یک دستگاه هماهنگ کننده است و با دستگاه‌های دیگر مانند آموزش و پرورش،علوم و کار هم عرض است و تنها در قالب شورای عالی جوانان می‌توان تصمیم‌های اساسی درباره جوانان بگیرد.

حسن‌زاده گفت: برگزاری شورای عالی جوانان با وقفه‌های طولانی مواجه می‌شود؛ بنابراین اثربخشی لازم را ندارد. بنابراین این شورا نمی‌تواند پاسخگوی همه موضوعات و مسائل جوانان باشد و در این شرایط لازم است تا شورای عالی جوانان به عنوان سیاست گذار و برنامه‌ریز در حوزه جوانان فعال‌تر و کارآمدترعمل کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟