صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخستین فرمانده زن در پلیس کابل

کد خبر: ۳۷۱۷۱۳
| |
7471 بازدید

برای نخستین بار در تاریخ افغانستان یک افسر زن برای فرماندهی پلیس منطقه یک کابل انتخاب شد.

کلنل جمیله بیاض با 25 سال سابقه کار، فرمانده پلیس منطقه‌ای از کابل شده که بخشی تجاری و محل استقرار ادارات مهم حکومتی است.

بنا به گزارش تلگراف،ژنرال محمد زهیر زهیر ،فرمانده پلیس کابل گفت:ما قصد نداریم زنان را در مراکز کم اهمیت پلیس به‌عنوان فرمانده منصوب کنیم.کارمان را با این مرکز شروع کردیم چون زنان توانایی بالایی  دارند.

هم اکنون ۱۵۰۰ پلیس زن در افغانستان خدمت می‌کنند و سخنگوی وزارت کشور اعلام کرده تعداد آنها به ۱۰ هزار نفر خواهد رسید.

سرهنگ بیاض تا پیش از این در وزارت کشور مشغول به کار بود و حالا اولین زنی است که در پلیس افغانستان به مقامی در این سطح می‌رسد.

جمیله بیاض در گفت‌و‌گو با طلوع‌نیوز،گفت:امیدوارم حضور من در این سطح،سبب شود زنان بیشتری به این رده‌ها راه  پیدا کنند.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟