قتل همسر برای رسيدن به برادر شوهر

کد خبر: ۳۶۹۶۴۸
|
۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹ 07 January 2014
|
38673 بازدید
|
فرمانده انتظامي شهرستان اسلامشهر نقشه شيطاني زني که با همدستي فردي ديگر اقدام به قتل شوهرش کرده بود را برملا کرد.

به گزارش مردم سالاری، سرهنگ ابراهيم حسن‌آبادي با اعلام خبر وقوع يک قتل و دستگيري عاملان آن در کمتر از 24ساعت، گفت: ساعت 7 شب سيزدهم دي ماه سال جاري دو پسر بچه حدودا 11ساله به کانکس پليس مراجعه و اعلام کردند که جسد فردي جوان در حوالي پارکي در شهرک امام حسين افتاده که بلافاصله اکيپي از ماموران کلانتري و تيم اداره تشخيص هويت پليس آگاهي به محل اعزام شدند.

وي تصريح کرد: در مراجعه ماموران پليس آگاهي و معاينات اوليه پزشکي قانوني از جسد متوفي مشخص شد فردي بنام « مهدي» 24ساله به دليل اصابت چندين ضربه شديد چاقو فوت کرده که در همين خصوص همسر مقتول بنام «سوسن « 21ساله در اظهارات خود گفت به همراه همسرم از منزل خارج و پس از خريد تنقلات قصد رفتن به پارک را داشتيم که ناگهان فردي بلند قد از پشت به همسرم حمله‌ور شده و با چاقو به گردن وي زد که من نيز از محل فرار کرده و به خانه مادرم رفتم.

فرمانده انتظامي شهرستان اسلامشهر گفت: با بررسي مستندات به جاي مانده از صحنه قتل و تحقيقات تخصصي از اطرافيان و اهالي محل، معلوم شد، شب حادثه فردي که ظاهرا مهمان مقتول بوده به همراه مقتول در محل مشاهده شده و اين در حالي بود که همسر مقتول هيچگونه اظهاري در خصوص فرد ياد شده بيان نکرده بود، لذا همسر مقتول به عنوان مظنون اوليه دستگير و به پليس آگاهي منتقل شد.

وي خاطرنشان کرد: با انتقال همسر مقتول به پليس آگاهي و بازجويي‌هاي فني کارآگاهان ويژه قتل، همسر مقتول لب به اعتراف گشود و اظهار داشت: بيش از سه سال است که تحت فشار فاميل با مقتول ازدواج کرده اما هيچگونه علاقه‌اي به او نداشتم و همين عامل باعث شد تا با «ميثم» برادر شوهرم، رابطه پنهاني ايجاد کنم.

وي افزود: همسر مقتول در ادامه بازجويي‌هاي پليس گفت که مدتي از اين ارتباط مخفيانه ما گذشت تا اينکه به دليل علاقه به ميثم، تصميم گرفتيم همسرم را از سر راه برداريم و نقشه شوم قتلش را طرح ريزي کرديم.

رييس پليس شهرستان اسلامشهر تصريح کرد: همسر مقتول با طرح نقشه پليد مبلغ يک ميليون ريال در اختيار برادر شوهرش قرار مي‌دهد تا با خريد يک قبضه چاقو، شب حادثه به بهانه رفتن به پارک مقتول را از داخل منزل بيرون کشانده و در يک موقعيت مناسب برادر مقتول نيز به آنان ملحق شده و مقتول را با ضربات چاقو از پاي درآورده سپس همسر مقتول نيز به همراه قاتل از محل متواري مي‌شوند.

فرمانده انتظامي شهرستان اسلامشهر عنوان داشت: با پيگيري‌ها و اقدامات ويژه پليسي قاتل دستگير و در تحقيقات انجام شده از سوي پليس اظهارات همسر مقتول را تاييد کرد. وي افزود: با اعترافات صريح متهمان، هر دوي آنها با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضايي شده و با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۸۳
نازیلا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
دور از جون خوانندگان خاک بر سر این زن بولهوس
سجاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
متاسفانه در جامعه بروز چنین حوادثی خیلی نگران کننده شده اینها یی که ادعای عاشقی میکنند هیچگونه عشقی در وجودشان نیست انسانی که به برادر خودش عشق نورزد چگونه میتواند در زندگی خود را عاشق خطاب کند اینها یک هوس زود گذر شیطانی هستند که باعث این همه فجایع در مملکت میشوند خدایا انسانها دارند به کدام سو میروند ؟ کمک کن تا درک کنیم که انسانیم نه حیوان
سیروان
|
-
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
اگر آنها دستگیر نمی شدند آیا در آینده زندگی خوشی در انتظارشان بود ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
الله اكبر....
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
آدم نفهم یکلام می مردی نه خلاص اون بدبخت جوون نمیکشتی
پاسخ ها
ناشناس
| Australia |
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
فکر می کنید ریشه همسر کشی چیست؟ همین که نمی شه گفت نمی خوام باهات زندگی کنم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
آفرین به غیرت این برادر!
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
عددددددددام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
چرا اعدام؟؟؟؟
کلاس آموزش اخلاق و مهر و محبت و صفا ...!!!!
چقدر شما ها خشنید... ایششش!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
رسیدن به هوی و هوس و ... برادرکشی ... در هیچ اجتماع حیوان این مثال را نمی توان دید.
بهنام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
یا خدا
داریم به کجا می ریم

خدا خودش کمکمون کنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
چقدر بدبخت!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت