میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استعفای 40 عضو ائتلاف مخالفان سوریه

کد خبر: ۳۶۹۵۵۹
| |
5874 بازدید

منابع خبری گزارش دادند که 40 عضو از ائتلاف مخالفان سوریه به دلیل اختلافدرباره مشارکت این ائتلاف در نشست ژنو2 استعفا کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری عربی پرس، شش فراکسیون سیاسی دوشنبه شب از نشست‌های ائتلاف مخالفان سوریه در استانبول خارج و اعلام کردند که تمایلی ندارند در نشست ژنو2 مشارکت کنند.

این در حالی است که بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل ارسال دعوت نامه‌های رسمی به کشورهای ذی ربط جهت حضور در ژنو را آغاز کرده است.

یک منبع که خواست نامش فاش نشود اعلام کرد که این فراکسیون‌ها شامل فراکسیون شوراهای محلی، شورای عالی فرمانده مخالفان جنبش ترکمانی، رئیس ستاد ارتش، جنبش‌های مخالفان انجمن فعالیت‌های سوری و همچنین برخی از شخصیت‌های مستقل می‌شود.

اعضای این شش فراکسیون مستعفی شامل 40 عضو از میان 121 عضو هیات اداری ائتلاف مخالفان می‌شود، اما این افراد رسما استعفای خود را به کمیته قانونی این ائتلاف ارائه نداده‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات