صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شهروندان کدام منطقه تهران بیشتر می‌میرند؟

کد خبر: ۳۵۹۴۸۰
| |
29801 بازدید
|
مقایسه فوت شدگان در مناطق شهرداری تهران در سالهای 88 تا 91 نشان می‌دهد که بیشترین میزان مرگ‌ومیر زنان و مردان و نوزادان در منطقه 4 تهران رخ داده است و پس از آن منطقه 5 بیشترین میزان مرگ‌ومیر را دارا می‌باشد اما این آمار در 6ماهه اول سال جاری تغییر کرده و در این مدت منطقه 2 با یکهزار و 181 نفر بیشترین متوفیات کل تهران را داشته است.

به گزارش ایسنا، همچنین بر اساس این گزارش مناطق 21 و 22 کمترین میزان مرگ‌ومیر در بین مناطق شهری شهرداری تهران را دارا می‌باشند که این آمار در سال 88، 89 و 90 و 91 و شش ماه اول امسال تکرار شده است.

بر این اساس در سال 88 حدود 48 هزار و 317 نفر ، در سال 89، 50 هزار و 485 نفر ، در سال 90، 51 هزار و 405 نفر و در سال 91 ، 37 هزار و 973 نفر و در 6 ماهه اول 92 نیز 25هزار و 194 نفر در مناطق مختلف شهرداری تهران فوت شدند.

مرگ قابل توجه نوزادان در شهر تهران

بر اساس گزارش سازمان بهشت زهرا (س) در میان آمار فوت شدگان مناطق مختلف شهرداری تهران آمار مرگ‌ومیر قابل توجه نوزادان نیز قابل توجه است و در سال‌های 88، 89 و 90 بیشترین میزان مرگ‌ومیر نوزادان در منطقه 12 شهر تهران رخ داده بود.

بر این اساس در سال 89 در مجموع فوت 2660 نوزاد در این مجموعه به ثبت رسیده که این رقم در سال 90 به 2601 مورد کاهش یافته است و در سال 91 این رقم به یک هزار و 641 مورد فوت نوزاد رسیده است اما با کاهشی عجیب در شش ماهه اول امسال به 876 مورد فوت رسیده است.

همچنین بیشترین دلایل مرگ‌ومیر نوزادان شهر تهران عوارض حاملگی و زایمان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماری‌های حول تولد و بیماریهای دستگاه تنفسی به ثبت رسیده است.

در آمار ارائه شده بیشترین میزان فوت تهرانی‌ها "ایست قلبی" اعلام شده است ، به طوری که در سال 1391 از 37 هزار و 973 فوتی شهر تهران سه هزار و 946 نفر بر اثر ایست قلبی فوت شده‌اند که بالاترین آمار علت فوت شهروندان تهرانی را به این عارضه اختصاص داده است. این آمار در شش ماهه اول امسال نیز دو هزار و 950 نفر بوده است.

همچنین در سالهای 88 تا 91 بیشترین سن متوفیان بین 80 تا 85 سال اعلام و پس از آن بیشترین آمار مرگ‌ومیر در سن 45 تا 54 سال گزارش شده است اما این آمار در شش ماهه اول امسال تغییر کرده و بیشترین سن فوت در کل تهران با حدود بیست سال کاهش به 65 سال به بالا رسیده است.

به گزارش ایسنا، سوالات متعددی در مورد محل خواب ابدی تهرانی‌ها وجود دارد که بی پاسخ است از جمله اینکه آیا بهشت زهرای تهران غیر از قبور اعلام شده قبور دیگری در فاز 1و2 ندارد؟ تعدادی قبور خالی رزرو نشده در قطعات قدیمی و بدون اعلام قیمت چه تعداد است؟ و در نهایت آمار واقعی قبور خالی سازمان بهشت زهرا (س) چقدر است ؟

توکلی‌نژاد مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) آخرین بار در تیر ماه 90، از وجود 5000 قبر خالی در قطعات بخش توسعه بهشت زهرا (س) و نه فازهای 1و 2 خبر داده و گفته بود این ظرفیت تنها تا هفت سال آینده جوابگوی نیاز تهران برای دفن اموات است و با گذشت بیش از دو سال از این زمان کمتر از پنج سال دیگر به اتمام این فرصت زمان باقی است و بهتر است مسئولان متعدد پایتخت در کنار اصرار بر تهیه و تدوین مصوبات و برنامه‌هایی که اجرایشان دائم به عقب می‌افتد، فکری به حال این گوشه باارزش و حساس جنوب پایتخت کنند، چرا که آمار مرگ‌ومیر تهرانی‌ها نشان می‌دهد که با شرایط فعلی قصد کم شدن ندارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۲۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
باید از نسبت مرگ و میر به جمعیت منطقه برای برسی صحیح استفاده شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
علت این است که بزرگترین منطقه شهرداری منطقه 4 است شاید حدود 3 یا 4 برابر مناطق دیگر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
حداقل باید تعداد مرگ و میر رو بر تعداد جمعیت تقسیم کرد تا بشه یه مقایسه اولیه انجام داد. این اطلاعات بدون آنالیز هیچ ارزشی نداره.
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
آخه اینم خبر شد که گذاشتین باید بگویید شهروندان کدام منطقه خوشحال ترند، بیشتر ازدواج می کنند و بیشتر بچه دارند.
خبر خوب باعث شادی می شود و خبر بد باعث یاس و ناراحتی می شود.
وظیفه همه ما در زندگی شادی آفرینی است و نه غم و اندوه پروراندن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
مقایسه بین آمار مرگ و میر مناطق مختلف تهران از اساس اشتباه است چون از اصول مقایسه مشابهت بین دو پارامتر مورد مقایسه می باشد. شما چطور دو منطقه تهران با تعداد نواحی و وسعت متفاوت و غیر قابل قیاس و تراکم جمعیتی کاملاً متفاوت را با هم مقایسه می کنید؟؟؟؟ اگر به وسعت منطقه 4 تهران گوشه نگاهی داشته باشید می بینید که این منطقه با دارا بودن 9 ناحیه از وسیعترین مناطق تهران است. این مقایسه مثل این است که شما بگوئید که مرگ و میر در تهران بیشتر است یا قم؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
خوب معلومه توی تهران بیشتره نسبت به قم
ناشناس
|
-
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
درصد بگین، برادر عزیز خوب جمعیت مناطق که برابر نیست
این آمارتون بی مفهومه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
باید درصد متوفیان هر ناحیه رو بدین نه تعداد. یعنی نسبت تعداد متوفی به کل جمعیت منطقه مهمه
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
این آمار ایراد داره. تعداد بر اساس جمعیت ساکن در منطقه ملاک هست. یعنی بر اساس سرانه جمعیت باید باشه.
ناشناس
|
Denmark
|
۰۰:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
جالبه که تعداد مرگ و میر در مناطق مختلف با هم متفاوتند !
mahta
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۲
لطفا اگر کسی متولد شهرستان در تهران فوت کرد همان شهرستان خاک شود تا جای خالی به اندازه کافی باشد اخه ما تهرانی ها هم در این تهران حقی داریم نه خانه میتونیم بخریم نه قبر دیگه گیرمان میاد حق الناس است بخدا در حق ما
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟