صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر بهداشت: رایگان شدن درمان شدنی نیست

کد خبر: ۳۵۸۱۱۷
| |
5060 بازدید
وزیر بهداشت با اشاره به اینکه رایگان شدن درمان شدنی نیست، از ارائه گزارش ۱۰۰ روزه وزارت بهداشت به رئیس جمهور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، سید حسن هاشمی با بیان اینکه سهم مردم از هزینه‌های درمان رو به فزونی است و برعکس آنچه در برنامه پنجم آمده مردم به جای 30 درصد، 58 درصد هزینه‌های درمان را تقبل می‌کنند، اظهار داشت: مشکلات وزارتخانه را طی 100 روز گذشته شناسایی کرده و به رئیس جمهور گزارش مکتوب دادیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ما مشکلات را از روز اول اعلام کردیم، افزود: در گزارش ارائه شده ضمن شناسایی مشکلات، راهکار حل این مشکلات هم پیشنهاد شده است.

ساختار وزارتخانه به لحاظ مدیریتی ایراد دارد

هاشمی در تشریح دیگر مشکلات وزارت بهداشت گفت: ساختار وزارتخانه به لحاظ مدیریتی ایراد دارد که به نظر می‌رسد اصلاح آن ضروری است، افزود: مشکل وزارتخانه در عدم تعادل بین درآمد و هزینه ها و کمبود اعتبارات برای اتمام طرح‌های نیمه تمام است.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه اگر منابع پیش بینی شده در برنامه پنجم تامین می‌شد با مشکلات امروز دست به گریبان نبودیم، درباره احتمال رایگان شدن بهداشت و درمان، خاطرنشان کرد: رایگان شدن درمان شدنی نیست؛ اما کاهش سهم مردم از هزینه‌های درمان طبق برنامه پنجم شدنی است که متاسفانه این سهم افزایش یافته و درصدها برعکس شده است به نحوی که پرداخت از جیب مردم به جای اینکه 30 درصد باشد 58 درصد شده و رو به فزونی است، واقعیتی که نباید انکار کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار