صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتخاب اعضای جدید شورای حقوق بشر

کد خبر: ۳۵۷۶۱۹
| |
4349 بازدید
کشورهای چین، روسیه، کوبا و عربستان سعودی به مدت ۳ سال به عنوان اعضای جدید شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز؛ انتخاب روسیه، کوبا، عربستان و چین به عنوان اعضای جدید شورای امنیت سازمان ملل در شرایطی است که کشورهای غربی به شدت نگران وضعیت حقوق بشر و محدودیت آزادی بیان در این کشورها هستند.

بر اساس این گزارش انتخابات سالیانه برای برگزیدن اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل در مجمع عمومی این سازمان برگزار شده است.سودان جنوبی و اروگوئه نتوانستند در رای گیری مجمع عمومی سازمان ملل به کرسی عضویت شورای حقوق بشر دست یابند.

کشورهای جدید طی سال های 2014 تا 2016 میلادی عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل خواهند بود. سامانتا پاور نماینده آمریکا در سازمان ملل در این باره تاکید کرد، اعضای جدید شورای حقوق بشر سازمان ملل شامل برخی کشورهایی هستند که با نقض آشکار و جدی حقوق بشر روبرو هستند.

وی اشاره خاصی به نام این کشورها نکرده است ولی پکی هیکس کارشناس ارشد دیدبان حقوق بشر تاکید کرد، با بازگشت چین، روسیه، عربستان و کوبا به شورای حقوق بشر سازمان ملل، حامیان حقوق بشر برای دستیابی به اهداف خود در این شورا با چالش ها و مشکلات زیادی روبرو خواهند شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟