صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ظریف و معاونانش به مجلس می‌روند

کد خبر: ۳۵۷۵۲۲
| |
6027 بازدید
وزیر امور خارجه و معاونین وی، سه‌شنبه هفته آینده در نشستی مشترک با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و در چارچوب جلسات هفتگی این کمیسیون دیدار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، رحمانی فضلی و دهقان، وزرای کشور و دفاع هفته آینده (سه‌شنبه) جهت پاسخگویی به سوالات نمایندگان مریوان و سرو‌آباد، سنندج، کامیاران، دیوان‌دره، سنقر و بانه، پیرانشهر و سردشت در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی حاضر می‌شوند و علاوه بر این نمایندگان سرپل ذهاب، گیلان غرب، خسروی، نفت‌شهر و مبارکه نیز قرار است در همین روز سوالات خود را از وزیر کشور در چارچوب جلسه کمیسیون امنیت ملی مطرح کنند.

همچنین اعضای کمیسیون امنیت ملی مرور آخرین تحولات بین‌المللی، بازنگری در آیین‌نامه داخلی و تشکیل کارگروه‌های امنیت و روابط خارجی را برای هفته آینده در دستور کار خود دارد. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار