گروگان و گروگانگير چگونه كشته شدند
به گزارش اعتماد، فيلم گروگانگيري در پاساژ گنبد كبود مراغه كه در دوربينهاي مداربسته پاساژ ثبت شده بود، از شبكه محلي تبريز پخش شد. اين فيلم كه نشان ميداد گروگانگيري چطور آغاز شده و قتل «دكتر حسنيه» چگونه اتفاق افتاده است جمعه شب گذشته از شبكه «سهند» پخش شد.
در فيلم چه گذشت
بر اساس شنيدههااين فيلم ابتدا نشان ميدهد فضاي پاساژ آرام است و مردم از كنار هم رد ميشوند و از مغازهها خارج و داخل ميشوند.
سپس دكتر «حسنيه» بين مردم ديده ميشود كه وارد پاساژ شده و تصميم دارد به سمت پاركينگ برود. گفته ميشود اين فيلم همچنان در ادامه نشان ميدهد ناگهان جواني حدودا30 ساله (داماد سابق دكتر) به او حمله ميكند.
با فرياد به او ميگويد به گوشه پاساژ برود. مردم با ديدن كلتي كه در دست جوان بود بسيار ترسيده بودند و از آنجا فرار ميكردند و عدهيي هم ابتدا براي كمك كردن به دكتر به سمت او رفتند اما با تهديد گروگانگير مجبور شدند از آنجا دور شوند.
گروگانگير در خلال جر و بحثهايي كه با پدرخانم سابق خود (دايياش) دارد كلتش را روبهروي سر دايي خود قرار داده و در يك لحظه صداي گلوله در فضا پخش شد و دكتر حسنيه نقش زمين شد. اما آنچه در دوربين مداربسته ثبت شده بود و با آنچه مردم ميگفتند- در رابطه با تير خوردن خود متهم- متفاوت بود.
اين فيلم حتي وارد شدن ماموران به صحنه را ثبت كرده بود و بسته شدن درهاي پاساژ را هم. بر اساس آنچه در اين فيلم پخش شد زماني كه درهاي پاساژ بسته شد مردمي كه تا آن لحظه موفق به فرار از پاساژ نشده بودند با جيغ و فرياد هر يك به گوشهيي ميرفتند و دوربين مدار بسته توانايي نشان دادن همه زواياي پاساژ را نداشت. دوربين مداربسته همچنين وارد شدن يگان ويژه از تبريز را نمايش داد و نخستين گلوله را متهم به گروگانگيري به سمت ماموري كه به او نزديكتر بود، شليك كرد.
به گزارش اعتماد، ادامه اين فيلم نشان ميدهد زماني كه دومين گلوله نيز از كلت گروگانگير به سمت مامور پليس شليك شد يكي از ماموران به او تيراندازي كرد و متهم بر زمين افتاد.
مقتول گروگانگيري كه از پزشكان سونوگرافيست معروف شهرستان مراغه بود پنجشنبه گذشته (4 مهرماه) در آرامگاه مراغه به خاك سپرده شد و بعدازظهر همان روز مجلس ترحيم وي در مسجد امام حسن عسگري مراغه برگزار شد.
با اين حال هنوز خودروي دكتر «حسنيه» كه روز حادثه براي برداشتن آن به پاساژ گنبد كبود مراجعه كرده بود در پاركينگ اين پاساژ قرار دارد و هيچ كس براي بيرون بردن اين خودرو تاكنون اقدامي نكرده است.
يكي از اهالي منطقه خواجه نصير كه در جريان اين گروگانگيري بود به «اعتماد» گفت: دكتر «حسنيه» يكي از سهامداران اين پاساژ (گنبدكبود) بود و در حقيقت يكي از شركاي اصلي اين برج بود.
وي در رابطه با جسد گروگانگير نيز به اعتماد گفت: ابتدا گفتند براي آزمايشات بايد به پزشكي قانوني برود ولي از آن روز تا الان هنوز اين جسد تحويل خانوادهاش داده نشده و به خاك سپرده نشده است.
سيزدهم شهريورماه امسال نيز كارگر اخراجي شركت اتوبوسراني تهران و حومه مديرعامل، مشاور او و مدير منابع انساني اين شركت را در ساختمان شركت واحد به گروگان گرفت.
اين گروگانگيري كه 9 ساعت به طول انجاميد يكي از طولانيترين گروگانگيريهاي پايتخت لقب گرفت كه در نهايت با ميانجيگري پليس، فرد گروگانگير خود را تسليم كرد.
در اين حادثه به هيچ كسي آسيبي وارد نشد.


