صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان - مجارستان: ایران چهارم شد

علی اکبری قهرمان جهان شد

فرنگی‌کار وزن 120 کیلوگرم ایران به مدال طلای رقابت‌های کشتی قهرمانی جهان دست یافت تا تیم ملی کشتی فرنگی ایران با دو مدال طلا به کار خود در بوداپست پایان دهد. امیر علی‌اکبری در فینال در یک کشتی زیبا و جسورانه با نتیجه 4 بر صفر مقابل هیکی نابی، دارنده مدال نقره المپیک لندن از استونی به پیروزی رسید و صاحب گردن‌آویز طلا شد و و تیم ایران در جایگاه چهارم جهان ایستاد.
کد خبر: ۳۴۶۵۸۱
| |
17176 بازدید
|
علی اکبری قهرمان جهان شددر روز پایانی رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان جهان در بوداپست مجارستان، امیر علی‌اکبری دلاور تهرانی کشورمان موفق شد در فینال وزن 120 کیلوگرم، هیکی نابی نایب قهرمان المپیک لندن و قهرمان سال 2006 جهان از استونی را با نتیجه‌ی 4 بر صفر شکست دهد و به مقام قهرمانی برسد.

به گزارش تابناک، ملی‌پوش ایران در سه دقیقه اول کاملا مهاجم بود و دوبار با بیرون بردن حریف از تشک دو امتیاز گرفت. علی اکبری در سه دقیقه دوم هم یک بار حریفش را خاک کرد و 4 بر صفر پیش افتاد و همین نتیجه را تا پایان حفظ کرد تا قهرمان 120 کیلوگرم جهان شود.

علی‌اکبری با پیروزی بر الکساندر چرنتسکی از اوکراین (ضربه فنی)، یوهان مگنوس ائورن از سوئد (7 بر صفر)، ادوارد پاپ از آلمان (7 بر صفر) و رضا کایالپ از ترکیه (4 بر یک) به فینال رسیده بود.

این اولین مدال طلای ایران در تاریخ سنگین وزن کشتی فرنگی جهان است.

تیم ایران پیش از این موفق به کسب یک مدال طلا توسط طالب نعمت‌پور در وزن 84 کیلوگرم شده بود.

بدین ترتیب تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان با کسب دو مدال طلا توسط نعمت‌پور و علی‌اکبری به کار خود در مسابقات جهانی پایان داد.

امیر علی‌اکبری در 120 کیلو در دور نخست در کمتر از 2 دقیقه با ضربه فنی مقابل آلکساندر چرنیتسکی از اوکراین به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد. وی در دور دوم نیز با نتیجه 7 بر صفر مقابل یوهان یورن، دارنده مدال برنز المپیک لندن از سوئد به پیروزی رسید و به یک‌چهارم نهایی رسید. علی‌اکبری در یک‌چهارم نیز با نتیجه 7 بر صفر از سد ادوارد پاپ، دارنده مدال برنز 2010 جهان از آلمان گذشت و راهی نیمه‌نهایی شد.

وی برای حضور در فینال با نتیجه 4 بر یک مقابل رضا کایالپ، دارنده مدال طلای 2011 جهان و برنز المپیک لندن از ترکیه به برتری دست یافت و فینالیست شد.

علی‌اکبری در فینال با نتیجه 4 بر صفر مقابل هیکی نابی، دارنده مدال نقره المپیک لندن از استونی به پیروزی رسید و مدال طلا را بر گردن آویخت.

پیش از این بشیر باباجان زاده اولین مدال سنگین وزن کشتی فرنگی ایران در جهان را بدست آورده بود که البته مدال برنز بود.

علی‌اکبری که مدال‌های برنز 2009 و طلای 2010 جهان را در وزن 96 کیلو در کارنامه دارد بعد از 2 سال محرومیت بازگشتی طلایی در یک وزن بالاتر داشت.

ضمنا در رده‌بندی تیمی، روسیه با 43 امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت، کره جنوبی با 37 امتیاز نایب‌قهرمان شد و مجارستان با 31 امتیاز در جایگاه سوم ایستاد. ایران هم با 29 امتیاز به مقام چهارم رسید.

رده بندی انفرادی اوزان هفت گانه به شرح زیر است:

55 کیلوگرم: 1- وون چول یان (کره شمالی)، 2- گیون جین چویی (کره جنوبی)، 3- پیتر مودوس (مجارستان) و رومن آمویان (ارمنستان) ... 19 – محمد فقیری (ایران)

60 کیلوگرم: 1- ایوو آنگلف (بلغارستان)، 2- ایوان کویلاکف (روسیه)، 3- سانگ جائه وو (کره جنوبی) و المورات تاسمرادف (ازبکستان) ... 12– محمد نوربخش (ایران)

66 کیلوگرم: 1- ریو هان سو (کره جنوبی)، 2- اسلام بک آلبیف (روسیه)، 3- تولسی ساندیپ (هند) و فرانک استابلر (آلمان) ... 8- افشین بیابانگرد (ایران)

74 کیلوگرم: 1- کیم هیون وو (کره جنوبی)، 2- رومن ولاسوف (روسیه)، 3- آرسن جلفلکیان (ارمنستان) و امره کوش (ترکیه) ... 32- هادی علیزاده پورنیا (ایران)

84 کیلوگرم: 1- طالب نعمت پور (ایران)، 2- سامان طهماسبی (آذربایجان)، 3- جاوید حمزاتاو (بلاروس) و ویکتور لورینچ (مجارستان)

96 کیلوگرم: 1- نیکیتا ملنیکوف (روسیه)، 2- آرتور الکسانیان (ارمنستان)، 3- بالاژ کیس (مجارستان) و شالوا گادابادزه (آذربایجان)، 5- مهدی علیاری (ایران)

120 کیلوگرم: 1- امیر علی اکبری (ایران)، 2- هیکی نابی (استونی)، 3- رضا کایالپ (ترکیه) و نورماخان تینالیف (قزاقستان)

رده‌بندی تیمی:

1- روسیه 43 امتیاز

2- کره جنوبی 37 امتیاز

3- مجارستان 31 امتیاز

4- ایران 29 امتیاز

5- ارمنستان 28 امتیاز

6- آذربایجان 27 امتیاز

7- قزاقستان 21 امتیاز

8- ترکیه 19 امتیاز

9- فنلاند 15 امتیاز

10- آمریکا 13 امتیاز

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۸
انتشار یافته: ۳۱
شایان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
دو فینالیست و دو طلا ، آفرین بر غیرت شیر جوانان کشتی ایران
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
مولا علی نگهدارتان پهلوانان افتخار آفرین ایران
AMIRO
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
ماشالا به این مررررررررررررررردان ایران زمین.
میلاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
تبریک به همه مردم ایران
ناشناس
|
France
|
۲۲:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
خدا جواب محسن قهرمانی رو بده ابن کامنت رو لایک کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
خدا به تو عقل بده به محسن قهرمانی دید باز
میلاد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
تبریک به همه مردم ایران
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
کشتی گیران عزیزمون در یکی دو سال گذشته خیلی باعث سربلندی کشورمون شدند. آفرین.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
فوتبالیستا از غیرت این بچه ها یاد بگیرن.
آرش
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
آخه چرا قدر محمد بنا رو ندونستید و ایشون رو حفظ نکردید...اگر محمد بنا بود و در پی اون اگر حمید سوریان.امید نوروزی.سعیدعبدولی و قاسم رضایی بودن یعنی در اوزانی که اصلا رو سکو نرفتیم الان حداقل 5 طلای جهان داشتیم تو کشتی فرنگی و با اقتدار قهرمان جهان شده بودیم هم در آزاد قهرمان جهان و هو در فرنگی قهرمان شده بودیم چیزی که تا حالا در تاریخ کشتی ایران اتفاق نیوفتاده...متاسفانه هرکس در ورزش ایران موفق تره دشمن بیشتر داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
این که بنا استاد مسلم کشتی فرنگی هست و این رنسانس کشتی فرنگی را مدیون او هستیم شکی نیست ولی کاش صرف این که من نمیتونم با رییس فدراسیون کار کنم از تیم ملی نمیرفت. من اگه بودم با همه ناملایمات میساختم تا نتیجه قهرمانی و ثبت رکورد را از تیم ملی کشورم نگیرم. این چه مرامی که ما داریم تا یکم بالا میریم به همه چیز حساس میشیم نامه کناره گیری میدیم. اون از علی کریمی که توی اون برهه حساس تیم ملی را به خاطر اختلافات با دایی کنار گذاشت یا همین رحمتی و خیلی نمونه های دیگه.
تراختور
|
France
|
۲۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
ایشون از خته سبز آدربایجان و طرفدار تیم تراختور هستند یاشاسیم آدربایجاااااااااااان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
منفی برای اینه که ایشون ایرانیه و ملی...قهرمانان رو با مرزها محدود نکنید لطفاً.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
با زنده باد آذربایجان(نه آدربایجان) موافقم ولی منفی برای اینه که اینجا و در مورد این خبر باید بفرمایی زنده باد ایران.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار