صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاکید دانشجو بر ترویج شعار «مرگ بر فتنه‌گر»

کد خبر: ۳۳۹۴۹۹
| |
20043 بازدید

وزیر سابق علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم دین وجه غالب جامعه باشد، گفت: باید نظر مراجع و علمای دین در دانشگاه اجرا شود.

به گزارش ایسنا، دکتر کامران دانشجو در همایش چهاردهمین اجلاس اساتید بسیجی سراسر کشور، گفت: چون به تازگی پستم را تحویل دادم باید به گونه‌ای حرف بزنم که به کسی بر نخورد، نمی‌خواهیم کاری کنیم که به پیشرفت‌های علمی کشورمان خدشه‌ای وارد شود.

وی افزود: مطابق فرمایشات رهبر انقلاب محیط دانشگاه باید به جهت‌گیری اسلامی برگردد و برای اینکه دین وجه غالب باشد، باید به نظر متخصصان یعنی مراجع و علما عمل کرد.

دانشجو با بیان اینکه علمای دین با اختلاط دانشجویان در دانشگاه‌ها مخالفند، اظهارکرد: آنهایی که می‌گویند «ظاهرش را ول کن» نمی‌خواهند دین وجه غالب باشد، ما نباید آخرت‌مان را برای دنیای عده‌ای بفروشیم.

وزر سابق علوم با تاکید بر اینکه دو قطبی شدن دانشگاه منجر به دو قطبی شدن جامعه می‌شود، گفت: طبق فرمایشات امام راحل(ره) اگر دانشگاه مسیر درستی نرفت ملت هم همان مسیر را طی می‌کند.

دو قطبی شدن در دانشگاه‌ها به هر بهانه‌ای بازی در زمین دشمن است

دانشجو دو قطبی شدن را بزرگترین آفت برای جامعه دانست و افزود: دو قطبی شدن چه بهانه نشاط جامعه باشد و چه به هر بهانه‌ای دیگر بازی در زمین دشمن است.

وی در خصوص استقلال دانشگاه‌ها، خاطرنشان کرد: باید مفاهیم استقلال مشخص باشد، در واقع دانشگاه باید مستقل از غرب در هر دو بعد ماهوی و شکلی باشد.

با فتنه‌گران سال 88 دوست نیستیم

دانشجو ادامه داد: عده‌ای معتقدند باید با همه دوست بود، اما آیا می‌شود با فتنه‌گر سال 88 دوست باشیم؟ یا با کسی که اعلام برائت نکرده، دوستی می‌ورزید؟ نمی‌شود هم دوستدار اهل بیت(ع) بود و هم قاتلان آنها را دوست داشت؛ مگر می‌شود هم با فلسطین دوست بود هم با اسرائیل، ما باید شعار مرگ بر فتنه گر را به شعار مرگ بر منافق اضافه کنیم تا نشان دهیم که دوست فتنه‌گران سال 88 نیستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟