صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهران انفجار در جنوب بیروت را محکوم کرد

کد خبر: ۳۳۸۶۱۷
| |
2712 بازدید
سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، انفجار و اقدام تروریستی منطقه ضاحیه جنوبی بیروت را که به شهادت و مجروح شدن جمع کثیری از مردم لبنان انجامید، به شدت محکوم و با خانواده قربانیان و بازماندگان این اقدام جنایتکارانه اعلام همدردی کرد.

به گزارش ایسنا، سیدعباس عراقچی افزود: یقینا مردم مقاوم لبنان به ویژه مقاومت اسلامی در آستانه سالگرد پیروزی‌های افتخارآمیز جنگ 33 روزه، توطئه شوم صهیونیستها و ایادی آنان را برای بی ثبات کردن لبنان و فتنه انگیزی میان طوائف آن را همچون گذشته ناکام خواهند گذاشت.

وی تاکید کرد: مقاومت اسلامی و حزب الله، مفاهیم پایدار و بنیادینی در راستای دفاع ملی از تمامیت ارضی، سیادت و حاکمیت ملی لبنان به شمار می رود و مردم مقاوم لبنان هیچگاه اجازه تعرض و تعدی بیگانگان و متجاوزان را به این حق مسلم خود در دفاع مشروع نخواهند داد و با حفظ وحدت و هوشیاری خویش، دستان متجاوزان به حاکمیت و وحدت ملی لبنان را قطع خواهند کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار