صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعدام کشیش ایتالیایی در شمال سوریه

کد خبر: ۳۳۸۵۱۷
| |
11841 بازدید

یک گروه تروریستی در سوریه کشیش سرشناس ایتالیایی را از که دو هفته پیش ربوده بود اعدام کرد.

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت(ع) ـ ابنا ـ دیدبان حقوق بشر در سوریه اعلام کرد که جنگجویان وابسته به القاعده در سوریه یک کشیش ایتالیایی را که از اواخر ماه گذشته در شرق سوریه ربوده بودند اعدام کردند.

این دیدبان به نقل از فعالانی حقوقی در شهر الرقه اعلام کرد که کشیش در مدت اسارت در چنگ گروه تروریستی امارت اسلامی در شام  و عراق کشته شده است.

«پائولو دال اوگلیو» کشیش مشهور ایتالیایی برای ملاقات با سران گروه امارت اسلامی در شام و عراق اواخر جولای به شهر الرقه رفته بود تا آزادی فعالانی را که در چنگ این گروه هستند خواستار شود.

شهر الرقه از دو هفته پیش روزانه شاهد برگزاری تظاهراتی است که شرکت کنندگان در آن آزادی صدها تن از شهروندان سوری و این کشیش ایتالیایی را که گروه تروریستی امارت اسلامی به گروگان گرفته است خواستار می‌شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟