صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاه‌گيس، راز سارقان خودرو را فاش کرد

کد خبر: ۳۳۷۳۰۲
| |
5443 بازدید


 رييس کلانتري 130 نازي‌آباد از دستگيري سارقاني خبر داد که با استفاده از کلاه‌گيس و تغيير چهره، لوازم داخل خودرو را مي‌ربودند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسين تميزي در تشريح خبر انهدام اعضاي باند سارقان داخل خودرو در منطقه نازي‌آباد، گفت: در ساعت 6:30 نهم مردادماه امسال ماموران گشت انتظامي در حين گشت‌زني در ميدان بهمن‌يار به سرنشينان يک دستگاه خودروي سواري پژو مظنون شدند.

وي با بيان اينکه سرنشينان خودرو پس از رويت ماشين گشت انتظامي، متواري شده و اين فرار آنان، ظن ماموران پليس را برانگيخت، گفت: ماموران توانستند پس از تعقيب و گريز کوتاه هر سه سرنشين خودروي پژو به نام‌هاي «حسين»، «ميلاد» و «هانيه» را دستگير کنند.

رييس کلانتري 130 نازي‌آباد با بيان اينکه ماموران در بازرسي از خودروي متوقف‌شده، آلات و ادوات سرقت و استعمال موادمخدر از نوع شيشه را کشف و ضبط کردند، گفت: در حالي که ماموران کلانتري نسبت به انتقال متهمان به کلانتري مبادرت کرده بودند، «هانيه» از فرصت سوء‌استفاده کرده و اقدام به فرار کرد که در حين فرار يک عدد گلاه‌گيس براي تغيير چهره از او به زمين افتاد اما ماموران توانستند اين فرد را نيز دستگير کنند.

 تميزي با بيان اينکه متهمان در بازجويي‌هاي صورت گرفته به سرقت لوازم داخل خودرو اعتراف کردند، گفت: بررسي‌ها نشان داد اين سارقان براي عدم شناسايي توسط مردم و همچنين دوربين‌هاي مداربسته‌اي که احتمال نصب آنان وجود داشت با استفاده کلاه‌گيس اقدام به تغيير چهره کرده و سرقت‌هاي خود را انجام مي‌دادند.

به گفته وي، متهمان به همراه پرونده متشکله به دادسراي ناحيه 16 بعثت فرستاده شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار