دیدار دوستانه ایران - شیلی، ۱۹ شهریور

کد خبر: ۳۳۵۸۱۲
| |
2387 بازدید
فدراسیون فوتبال شیلی در نظر دارد نوزدهم شهریور با ایران دیداری دوستانه را در خاک کشورش برگزار کند.
 
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت لاترسرا، شاگردان خورخه سامپائولی از فیفا دی برای آماده سازی خود استفاده می‌کنند و دیداری دوستانه در شهر کوکیمبو برگزار خواهد شد.

از آنجا که دهم سپتامبر (19 شهریور) روز آزاد شیلی در تقویم فیفا است، فدراسیون فوتبال شیلی برای استفاده از این روز تصمیم گرفت در ورزشگاه سانچز روموروسو دیداری دوستانه با تیم ملی فوتبال ایران را برنامه‌ریزی کند.

این موضوع توسط کریستین گالگیلوس، شهردار کوکیمبو در گفت‌و‌گو با رادیوی محلی تأیید شد که اعلام کرد فدراسیون درخواست رسمی برای برگزاری این دیدار دوستانه را ارائه داده است.

شیلی پیش از آن و در تاریخ 6 سپتامبر مصادف با 15 شهریور در سانتیاگو میزبان ونزوئلا است؛ رویارویی که می‌تواند این تیم را در موقعیتی عالی برای صعود به جام‌جهانی قرار دهد؛ پس از آن قرمزپوشان پایتخت را برای رویارویی با ایران؛ تیمی که یکی از نمایندگان آسیا در جام‌جهانی است، ترک می‌کنند.

علاوه بر این شیلی در نظر دارد 23 مردادماه مقابل عراق دیداری دوستانه برگزار کند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟