ترکان: زنگنه برای وزارت نفت مطرح است

کد خبر: ۳۳۵۵۳۰
| |
5318 بازدید
اکبر ترکان د ر رابطه با گزینه نهایی وزارت نفت گفت: بنده افتخارم این است که اگر آقای روحانی بپذیرند به عنوان مشاور در کنار رئیس‌جمهور منتخب باشم.

فارس نوشت: اکبر ترکان مشاور حسن روحانی در پاسخ به این پرسش که آیا نام شما برای وزارت نفت معرفی شده است، گفت: خیر، آقای زنگنه برای وزارت نفت مطرح هستند.

وی افزود: بنده افتخارم این است که اگر آقای روحانی بپذیرند به عنوان مشاور در کنار رئیس جمهور منتخب باشم.

نماینده رئیس جمهور منتخب برای تعامل در انتقال دولت در مورد روند این انتقال نیز گفت: انتقال دولت بعد از تنفیذ و تحلیف صورت می‌گیرد و بعد از تحلیف تمام مسئولیت‌های رسمی به عهده حجت‌الاسلام روحانی خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟