صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چرایی حمایت آیت الله مصباح از احمدی نژاد

کد خبر: ۳۲۹۵۰۵
| |
10509 بازدید

سایت رجانیوز در یادداشتی به قلم حجت الاسلام احمد ابوترابی از شاگردان آیت الله مصباح در پاسخ به مقاله چندی قبل روزنامه جمهوری اسلامی که به انتقاد از آیت الله مصباح پرداخته بود نوشت:

*انتساب ماجرای چراغانی نیمه شعبان به جریان مقاومت، از حربه‌های کهنه و فرسوده‌ای است که سال‌هاست از سوی اصلاح‌طلبان و حتی شخص آقای خاتمی مطرح شده و در آن زمان حضرت آیت‌ الله استادی ـ‌ حفظه‌الله‌ ـ طی مقاله‌ای ضمن رد این انتساب، به این شبهه پاسخ روشنی دادند.


*علامه مصباح در دوران سخت اقتصادی ایام جنگ، هدیه بیست سکه‌ای کتاب سال جمهوری اسلامی خود را که به خاطر یکی از کتاب‌هایشان به ایشان اهداء شده بود، یک‌جا به جبهه‌های نبرد تقدیم کردند. هم‌چنین دانش‌پژوهان مؤسسه ایشان در برنامه‌ای منظم به جبهه‌ها اعزام می‌شدند و این مؤسسه مفتخر است که در دوران جنگ تحمیلی حدود 30 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به شاگرد نزدیک و همفکر ایشان، مرحوم شهید ردّانی‌پور، فرمانده لشکر امام حسین(ع) که ازافتخارات دفاع مقدس است،‌اشاره کرد.
* همان‌ گونه که آیت‌‌ الله سید احمد خاتمی در یکی از سخنرانی‌های خود درباره‌ی سابقه حضور این استاد فرزانه در جبهه تصریح کرده‌اند، حضور مکرر ایشان در جبهه‌های نبرد برای اهل اطلاع معلوم است؛ اما خصلت دوری از خودنمایی و پرهیز ایشان از قرار گرفتن در معرض دوربین‌ زمینه را برای دروغ‌پردازی‌های خناسان فراهم کرده است.

*(درپاسخ به دلیل حمایت آیت الله مصباح از احمدی نژاد)پاسخ این سؤال برای هر شخص مبتدی در معارف اسلامی روشن است. بدون این‌ که سخن خود را نفیاً و اثباتاً بر کسی تطبیق کنیم،می‌پرسیم: آیا تاکنون آیات مربوط به بلعم باعورا را نخوانده‌اید و آیا نشنیده‌اید که بلعم باعورا زمانی مستجاب‌الدعوه بود، اما به خاطر دنیاطلبی از درگاه الهی رانده شد .داستان ابلیس و شش هزار سال عبادت او و سپس رانده شدنش از درگاه الهی را تا به حال نشنیده‌اید ؟ آیا داستان حسّان بن ثابت را نشنیده‌اید که پیامبر بارها در حق او فرمودند: او مورد تأیید روح‌القدس است، و در همان حال که این کلام را می‌فرمودند، به سوء عاقبت او در آینده هم اشاره‌ای داشتند ؟آیا پیامبر اکرم ـ‌ صلی الله علیه و آله‌ ـ به انحراف زبیر در آینده تصریح نکردند، در حالی که وی در زمان حیات پیامبر در کنار و یار پیامبر به شمار می‌آمد ؟ مگر در دوران ما حضرت امام برخی را تأیید نمی‌کردند، درحالی‌ که همین افراد در جریان فتنه سال 88 خسارت‌هایی را به نظام اسلامی و کشور وارد کردند که به آسانی قابل جبران نیست ؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟