ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زلزله، به نیروگاه بوشهر آسیب نرسانده است

کد خبر: ۳۱۲۷۲۸
| |
6613 بازدید
نماینده مردم بوشهر و گناوه در پی زلزله امروز در منطقه دشتی این شهرستان گفت: فاصله کانونی زلزله تا نیروگاه بوشهر حدودا 80 کیلومتر بوده و براساس آخرین اطلاعات به نیروگاه آسیبی نرسیده است.

عبدالکریم جمیری با بیان این مطلب به ایسنا، گفت: با توجه به اینکه فاصله کانونی زلزله نسبت به نیروگاه بوشهر زیاد است، طبیعتا آسیبی متوجه نیروگاه نیست.

نیروگاه اتمی بوشهر در شهریور ماه 91 به قدرت نهایی 1000 مگاوات الکتریکی رسید و با انجام آزمایش‌های استاندارد، آمادگی تحویل موقت به بهره‌بردار ایرانی را دارد. در این خصوص همکاری مطلوبی بین متخصصان فدراسیون روسیه و جمهوری اسلامی ایران وجود داشته که می‌تواند در آینده نیز استمرار داشته باشد.

عبدالکریم جمیری عضو کمیسیون انرژی مجلس هم‌چنین یادآور شد: در حال حاضر نیز تلفات و خساراتی به این منطقه وارد شده است که نیروهای امداد در حال کمک‌رسانی هستند.

نماینده مردم بوشهر افزود: البته در حال حاضر آمار دقیقی از میزان خسارات وارد شده در دست نیست.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟