صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مذاکره هند با آمریکا به خاطر ایران

کد خبر: ۳۱۰۳۶۸
| |
9472 بازدید
 وزیر نفت هند خط لوله انتقال گاز ایران به شبه قاره را در جهت منافع کشورش دانست و با اشاره به تحریم های آمریکا گفت دهلی‌نو در حال مذاکره با ایران و آمریکا در این مورد است.

 به گزارش تسنیم به نقل از ایندیا تایمز، وزیر نفت هند از مذاکرات کشورش با ایران و آمریکا در مورد خط لوله انتقال گاز ایران به شبه قاره هند خبر داد.
 
وراپا مویلی گفت دولت هند در حال مذاکره با ایران و آمریکا و بحث و گفت‌وگو در مورد تحریم های مربوط به پروژه ای است که قرار است گاز ایران را به پاکستان و هند انتقال دهد.
 
دولت پاکستان چندی پیش و بی اعتنا به فشارهای آمریکا عملیات احداث خط لوله لازم برای انتقال گاز ایران در داخل خاک خود را آغاز کرد. قرار است با تکمیل این خط لوله که به یک شرکت ایرانی واگذار شده است گاز ایران از اول سال 2015 به پاکستان صادر شود.
 
دولت هند در سال 2011 تحت تاثیر فشارهای آمریکا از مذاکرات برای پیوستن به این پروژه خارج شد. دهلی نو مسئله قیمت گاز و امنیت خط لوله در خاک پاکستان را دلایل کنار کشیدن خود از این پروژه اعلام کرده است.
 
مویلی که در جمع خبرنگاران در دهلی نو سخن می گفت تاکید کرد پروژه انتقال گاز ایران به شبه قاره که به خط لوله صلح معروف شده است در جهت منافع هند قرار دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟