صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزارت بهداشت با دلالان کلیه برخورد کند

کد خبر: ۳۰۷۲۲۴
| |
2847 بازدید

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گفت: شاهد فعالیت دلالان و افرادی که به خرید و فروش کلیه اقدام می‌کنند هستیم که باید وزارت بهداشت با تنظیم بخشنامه و اجرای آن جلوی این افراد را بگیرد.

به گزارش فارس، مصطفی قاسمی در همایش روز جهانی کلیه که در وزارت بهداشت برگزار شد افزود: حدود 31 هزار پیوند کلیه در کشور انجام شده است اما با این وجود شاهد وجود دلالان و افرادی که به خرید و فروش کلیه اقدام می‌کنند هستیم که هر چه سریعتر باید از سوی وزارت بهداشت با ابلاغیه بخشنامه مناسب از انجام این اعمال در خارج از بیمارستان جلوگیری شود.

* آمار بیماران براساس حدسیات محلی است

وی ادامه داد: متأسفانه در ثبت داده‌های آماری برنامه‌ریزی درستی نداریم به طوری که از آمار پیوند اعضا، افراد در معرض خطر، افراد دیالیزی و ... آمار دقیقی نداریم و تاکنون هر جا که ثبت شده براساس آمارهای حدسی و جمع‌آوری محلی بوده است.

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی گفت: از هر 10 نفر یک نفر به بیماری کلیوی دچار است به همین دلیل ثبت آمار دقیق بیماران دیالیزی، همو دیالیز و مرگ‌ومیر آنها بسیار اهمیت دارد.

* 5 داروی بیماران کلیوی بیمه شد/ تدوین منشور حقوقی بیماران کلیوی

قاسمی در مورد جذب حمایت بیمه‌ها افزود: در دو ماه گذشته با همکاری وزارت رفاه 5 قلم داروی بیماران کلیوی که هزینه میلیونی داشته است بیمه شده است.

وی با تأکید بر اینکه در کنار مرگ مغزی باید انجیوها فعالیت کنند افزود: در زمینه اهدای عضو منشور حقوقی بیماران کلیوی را قرار است بومی‌سازی کنیم تا مانند حقوق معلولان به مجلس برود و پس از تصویب از بیشترین حمایت‌ها بهره‌مند شود.

* نامه‌نگاری‌های دست و پا گیر دو مرکز درمانی را بلاتکلیف گذاشته است

مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی از وجود نامه‌نگاری‌های اداری انتقاد کرد و گفت: متأسفانه نامه‌نگاری‌ها به قدری طولانی و دست‌وپا گیر می‌شود که خیرین را از ادامه کار منصرف می‌کند.

وی افزود: در حال حاضر دو ساختمان با تمام امکانات درمانی در منطقه سبلان و شهریار آماده خدمت‌رسانی است اما 2 سال است که به دلیل این نامه‌نگاری‌ها نتوانسته‌ایم از آن بهره‌مند شویم در حالی که تمام هزینه ساخت‌وساز و تجهیزات آن پرداخت شده است.

* حذف اضافه کار و سختی‌کار پرستاران بخش دیالیز

قاسمی در پایان از وزارت بهداشت درخواست کرد تا حق سختی کار و کمک درآمدی که به پرستاران بخش دیالیز و پیوند پرداخت می‌شده و چند سالی است که قطع شده را بپردازند تا انگیزه این افراد در خدمت‌رسانی به بیماران افزایش یابد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...