صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

غضنفری: متأسفانه قیمت ها بالاست،

کد خبر: ۳۰۵۵۸۵
| |
3348 بازدید
وزیر صنعت، معدن و تجارت در روز ملی حمایت از مصرف‌کنندگان با تأکید بر اینکه متأسفانه قیمت ها بالاست، گفت: به عقیده آقای تقوی رئیس سازمان حمایت مشکلات در 6 یا 7 درصد از بازار است اما همین درصد کم هم نوعی جو بد روانی در جامعه ایجاد می‌کند.
خبرگزاری فارس: مشکل در ۶-۷ درصد بازار است/ بیشتر با شورای رقابت همکاری می کنیم

به گزارش فارس، سید مهدی غضنفری در دوازدهمین همایش حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اظهار داشت: در هر بازاری اعم از کالا، سرمایه، پول و خدمت گروهی عرضه کننده و گروهی مصرف کننده هستند و رابطه میان این دو با یکدیگر در 90 درصد حالات مشکلی ندارد، اما در 10 درصد مشکل دارد، البته به تعبیری دیگر و به عقیده آقای تقوی رئیس سازمان حمایت مشکلات در 6 یا 7 درصد از بازار است اما همین درصد کم هم نوعی نا امنی و حس بد و همچنین جو بد روانی و اجتماعی در جامعه ایجاد می‌کند.

وی با طرح این پرسش که چرا در حقوق مصرف‌کنندگان اجهاف می‌شود، گفت: می‌توان به دلایلی نظیر کمبود کالا، انحصار، احتکار، عدم آگاهی مصرف کنندگان از حقوقشان و عدم عمل تولید کنندگان به وظایفشان و همچنین رقابتی نبودن بازار اشاره کرد، لذا ما از همین تریبون اعلام می‌کنیم که آمادگی همکاری با همه نهادهای حکومتی، بخش خصوصی برای رقابتی کردن بازار را داریم و بیش از گذشته با شورای رقابت همکاری می‌کنیم.

وی گفت: در بررسی حقوق مصرف‌کنندگان می‌توان به حقوق بهره‌مندی از کالای با کیفیت ، حق جبران خسارت، حق استفاده از خدمات پس از فروش، حق دریافت اطلاعات و آموزش، حق برخورداری از طرح شکایت، حق رویت نمونه، حق حمایت دولت از مصرف‌کنندگان و حق دریافت خسارت در صورت بروز مشکل اشاره کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ما بیش از 3 میلیون واحد صنفی داریم و اگر کالایی تولید شود توسط واحدهای صنفی عرضه می‌شود، لذا لازم است تا فضای رقابتی در فضای کسب و کار کشور ایجاد شود.

غضنفری گفت: ثبات قیمتها یکی از دغدغه‌های مردم است، متأسفانه قیمت‌ها بالاست و اگر امروز شاهد افزایش خرید مردم در بازار هستیم به دلیل پائین بودن قیمتها نیست بدلیل عدم ثبات قیمت‌ها و عدم اطمینان مصرف کننده از اینکه قیمت‌ها در آینده بالاتر نرود است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از همه تولید کنندگان می‌خواهم تا در بازه‌های کوتاه‌مدت قیمت‌هایشان را تغییر ندهند.

وی افزود: در خصوص عدم وجود خدمات پس از فروش هم شکایت‌های فراوانی وجود دارد.

غضنفری گفت: گاهی فکر می‌کنم ارتباط بین فعالان اقتصادی و آموزه‌های دینی کم شده است و مواردی مثل سود پاک و سود حلال مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بسترهای مناسبی مثل 124.ir که اطلاعات کالایی را در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد و همچنین سامانه‌هایی نظیر ایران کد و شبنم باعث می‌شود مصرف کنندگان از اصالت کالا مطمئن شوند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: شرایط امروز ما نیازمند یک تحرک تاریخی است، ممکن است برخی از مردم نتوانند فشارهای اقتصادی را تحمل کنند، ما باید کمک کنیم که از این شرایط سخت بخوبی عبور کنیم، ما امروز نقش تاریخی داریم تا نگذاریم دشمنان این ملت پیروز شوند.

وی افزود: بخشی از مردم به دلیل فشارهای اقتصادی روزگار سختی دارند باید به آنها توجه کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان گفت: سال 92 برای سازمان حمایت باید سال برند سازی باشد تا مصرف کنندگان با اعتماد به برندها از کالاهای با کیفیتی برخوردار شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟