صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلالی: اتفاقات قم پیگری شود

کد خبر: ۳۰۲۲۱۲
| |
5783 بازدید

رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان این که مجلس با متانت خود در اتفاقات اخیر قم نشان داد که به دنبال شاد کردن دل دشمنان نیست گفت: تقاضای ما این است که اتفاقات قم از طریق وزارتخانه‌های اطلاعات، کشور و دستگاه‌های امنیتی مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش تابناک، کاظم جلالی در صحن علنی امروز با استناد به اصل 67 قانون اساسی در اخطاری ضمن قدردانی از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن گفت:‌ از مردم برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن و تجدید بیعت با آرمان‌های امام و رهبری سپاسگزاری می‌کنم، مردم بار دیگر دشمنان این مرز و بوم را از این کشور ناامید کردند.

وی در ادامه با بیان اینکه استراتژی مقام معظم رهبری در مقطع کنونی آرامش بخشی به جامعه است گفت: رهبر معظم انقلاب استراتژی حکیمانه ای یعنی آرامش بخشی را در مقطع کنونی به همه دستور داده‌ند، از این رو نباید در داخل جامعه به گونه‌ای حرکت کنیم که خدای ناکرده در پازل و زمین دشمن بازی کرده و یا دشمنان خود را نسبت به خود امیدوار کنیم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت همچنین با قدردانی از نطق امروز ابوترابی فرد که در غیاب لاریجانی ریاست مجلس را به عهده گرفته است گفت: فرمایشات شما بسیار ارزشمند بود که ما از شما تشکر می‌کنیم.

جلالی همچنین با تاکید بر این که ما دل دشمن را شاد نخواهیم کرد گفت: مجلس امروز با متانت خود نشان داد که به دنبال شاد کردن دل دشمنان نیست بلکه پیرو رهبری است.

وی افزود: ما به رهبری می‌گوییم که به عنوان فرزندان شما در مجلس هستیم و علی‌رغم همه‌ی مظلومیت‌ها نمی‌گذاریم منویات شما نادیده گرفته شود.

نماینده‌ی مردم شاهرود در ادامه خطاب به ابوترابی‌فرد گفت: تقاضای ما این است که نسبت به جریان اتفاق افتاده در داخل قم بررسی جدی انجام گیرد، کسانی به شکل قطار گونه در کشور راه افتاده و سخنرانی می‌کنند و درحالی که مجلس در راس امور است، یک دستگاه قانون‌گذاری و تقنینی کشور را تهدید می‌کنند.

جلالی اضافه کرد: مسیر این افراد به گونه‌ای است که وظیفه‌ی نظارتی برای نمایندگان مجلس را دارای هزینه‌ی بالایی می‌کنند تا عملا نمایندگان جرات نکنند به وظایف نظارتی‌شان در فضای آرام کشور عمل کنند.

رئیس فراکسیون صولگرایان مجلس خاطر نشان کرد: این جریان نشان داده است که دارای عقبه فکری، تشکیلاتی و مالی است این که ده‌ها سال با عناوین مختلف راه افتادند و کار آنها کوبیدن ارکان نظام بخصوص مجلس شورای اسلامی است، نشان می‌دهد که باید این موارد بررسی شود.

جلالی همچنین با بیان اینکه مقام معظم رهبری بر ضرورت حفظ حرمت سران قوا تاکید کرده‌اند گفت: این که نسبت به ریاست مجلس علی‌رغم وجود این دستور رهبری توسط گروه محدودی در اجتماع جسارت می‌شود قابل پیگیری است از شما تقاضا داریم که به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی دستور دهید تا موضوع از طریق وزارت‌خانه‌های اطلاعات و کشور و دستگاههای امنیتی با جدیت بررسی کنند.

جلالی همچنین از نمایندگان برای برخورد با متانت نسبت به اتفاقات قم قدردانی کرد و گفت: از صبح امروز دوستان زیادی به من مراجعه کردند و می‌خواستند تذکر بدهند ، آنها عصبانی بودند . ما از نمایندگان خواهش کردیم سکوت کنند و در زمین دشمن بازی نکنند. علی‌رغم این که دلمان پرخون است اما اجازه نمی‌دهیم که دل رهبرمان بیش از این پرخون شود.

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد به عنوان رئیس جلسه در پاسخ به این اخطار ضمن قدردانی از جلالی ، نمایندگان و همچنین فراکسیون اصولگرایان برای انتشار بیانیه‌ای در محکومیت اتفاقات قم، گفت: روز گذشته جلسه‌ای با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی داشتیم و در راستای تذکر شما درخواست شد که کمیسیون موضوع را در دستور کارش قرار دهد.

وی افزود: قرار شد کمیسیون امنیت با دعوت از مسئولان و مدیران ذیربط موضوع را به صورت جدی پیگیری کند تا ما شاهد تکرار این گونه مسائل در هیچ سطحی نسبت به هیچ مقام و مسئولی همکاران عزیز در مجلس و مردم شریف ایران نباشیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟