داستان ترکی و دایی ادامهدار شد
به گزارش «تابناک»، در ادامه هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادی از ساعت 17 به مصاف تیم راه آهن رفت. بازی با نتیجه یک بر صفر به نفع استقلال به پایان رسید.
روی گل راه آهن محمد محمدی دروازهبان این تیم مرتکب اشتباه مسلمی شد. محمدی توپی را که مهار کرده بود از دست داد تا توپ مقابل پای فرهاد مجیدی قرار بگیرد و او با یک ضربه تک گل آبیپوشان را بزند.
محسن ترکی داور مسابقه در دقیقه 90 به فرهاد مجیدی از استقلال و بهاد عبدی در دقیقه 90 از راه آهن کارت زرد نشان داد.
همین مسئله و نشان ندادن کارت زرد به بازیکنان باعث اعتراض علی دایی و دستیارانش در جریان بازی شد و در نهایت بهزاد غلامپور مربی دروازهبانی راه آهن در دقیقه 87 از سوی ترکی اخراج شد.
علی دایی پیش از این به قضاوت این داور معترض بود و امروز در پایان مسابقه وی برای اعتراض به نحوه قضاوت ترکی وارد زمین شد و با وی جروبحث کرد.
دایی در جریان بازی بارها به تصممیمهای داور معترض شد. بعد از گل مجیدی علی دایی از اشتباه محمدی هم بسیار ناراحت و عصبانی شد و به گلی که از استقلال خورد معترض شد.


