صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه شما: در قیامت از اینترنت هم می‌پرسند؟

کد خبر: ۲۹۸۹۷۵
| |
11680 بازدید
|
رسول خدا ـ صلي الله عليه و آله: هر مومنی بمیرد و یک ورق کاغذ از او بماند که دانشی بر آن باشد، آن ورقه روز قیامت میان او و دوزخ حائل و مانع شود و خدای تبارک و تعالی به هر حرفی که در آن کاغذ نوشته، شهری در بهشت به او دهد که هفت برابر دنیا باشد. (امالی صدوق صفحه 37)

امروز وقتی که داشتم با یکی از دوستان صحبت می‌کردم، از لابلای صحبتش نکته خوبی به ذهنم رسید که گفتم برای شما دوستان به ویژه کسانی که در فضای مجازی هستند جالب باشد و آن اینکه ما بنا به آموزه‌های دینی که داریم و آنچه در آیات مبارکه قرآن به آن اشاره شده، خداوند تمام اعمال ما را ثبت می‌کند و همه را در پرونده اعمال ما درج خواهد کرد و در روز حساب هم به اعمال رسیدگی می‌کند.

در آن روز از همه کارهای ما از ما پرسیده می‌شود؛ یعنی‌‌ همان کارهایی که ما انجام می‌دهیم و در روز از ما سر می‌زند. از این روی، کار و فعالیت ما در فضای مجازی و نوشته‌های ما در این فضا و یا دیگر کارهای ما نیز در این فضا در پرونده اعمال ما ثبت خواهد شد
آن دنیا از ما بابت کارهای مجازی ما از ما می‌پرسند که عمرت را در چه راهی خرج کردی؟ ما می‌توانیم در دو عرصه در فضای مجازی کار کنیم؛ یکی در عرصه دینی و دیگری در عرصه غیر دینی. منظور من در عرصه دینی، تنها و تنها وبلاگ قرآنی زدن و یا پرداختن به ائمه اطهار (ع) نیست، بلکه منظورم هر کاری که رنگ و بوی دینی داشته باشد؛ مثلا شما یک سایت کاریابی می‌زنید به این نیت خیر که چند جوان از طریق این سایت صاحب روزی حلال شوند و کارهای دیگر. در مقابل شما می‌توانید کار ضد دینی هم انجام بدهید.

اما در قیامت از هر دو کار از ما می‌پرسند، حتی به نظرم شاید از آن کارهایی که انجام ندادیم هم از ما می‌پرسند، مثلا شاید شما یک طراح ماهری باشید، ولی به عللی برای دین کاری نمی‌کنید و یا شاید یک نویسنده قابلی باشید و یا شاعر خوش ذوقی باشید اما برای دین کاری نمی‌کنید مثلا به خاطر کاهلی و سستی باشد و یا علل دیگر. در هر صورت شاید از این اعمال هم از ما بپرسند، که عمرت را در چه راهی خرج کردی؟

به هر حال ما که یقین به عالم دیگر و سوال و جواب در آن عالم داریم، عاقلانه است که برای آنجا توشه‌ای داشته باشیم و با دست پر به آن عالم برویم و بدانیم که تمام کارهایی که برای خدا در فضای حقیقی و یا مجازی انجام می‌دهیم، نزد خداوند ثبت می‌شود و بنا بر آن روایتی که در آغاز این نوشته از نبی اکرم (ص) آوردم، تمام نوشته‌ها و فعالیت‌های ما در راه دین باقی می‌ماند و به امید خدا در روزی که همه نیازمند به خیرات و اعمال صالح هستیم به درد ما خواهد خورد.

فرستنده: محسن جمشیدی کوهساری 

* برای آشنایی با شرایط و نحوه همکاری با «نگاه شما» اینجا را کلیک کنید.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
ان الانسان لفی خسر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
لطفا بقیه اش را هم بگو:
الا الذین امنوا و عملو الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
احسنت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
به خدا قوم ایران بدترین قوم جهان هست دلیلش می دونید چیه زیرا به همه چی اشراف و آگاهی دارند و باز خلاف همون عمل رو انجام میدن
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
وای بر برخی از ما انسانها. خداوند قادر است و به قدرتهای دیگر تکیه می کنیم .خداوند غنی است و ما از پول طلب بی نیازی می کنیم. آرامش حقیقی نزد خداست و ما از زندگی مرفه طلب آرامش می کنیم. خداوند خالق ما است و با غیر او مشورت می کنیم. خداوند رزاق است ما از غیر او طلب روزی می کنیم. برای بدست آوردن پول هر دروغ یا پنهان کردن حقیقتی مانند عیب کالا ، یعنی روزی از غیر خدا طلب کردن...
مریم سراوانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
به نظر شما از این نظراتی که ما در تابناک می نویسیم هم می پرسن؟ اونایی که منتشر نمی شه چی؟
عباس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
من اعتقاد دارم كه حتماً قيامت از ما راجع به مطالب ، مسائل ، علوم دنيايي و آخرتى كه در اينترنت هست سئوال ميكنند كه : شما هر چه ميخواستيد در دسترستان بود چرا استفاده و عمل نكرديد ؟ پس بياييم تا زنده هستيم از اين نعمت كه در زمان ما خلق شده به نحو احسن و براى خلق خدا استفاده كنيم .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
در قیامت گوگل به حرف میاد و عکس ها و مطالبی رو که سرچ کردی رو فاش میکنه به خدا
احمد علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
بله میپرسند
عادل مكطاعي زاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۲
همين نظر منفي خودش يك نوع خسرانه پس كسي كه منفي ميگذاره خودش رو داره گول ميزنه
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟