صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلد کتاب‌های درسی شاد می‌شود

کد خبر: ۲۹۷۲۶۱
| |
2528 بازدید

مدیر هنری کتاب های درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: روی جلد کتاب های درسی با زمینه شاداب طراحی می شود.

به گزارش ایرنا، مجید ذاکری با اشاره به افزایش تعداد تصویرگران کتاب های درسی و سرعت بخشیدن در تغییرات این کتاب ها، گفت: در طراحی روی جلد سعی شده تا به سمت شناسایی مخاطب و گروه سنی کتاب های درسی و همچنین شاداب کردن طراحی روی جلد حرکت کنیم.

ذاکری اضافه کرد: همچنین استفاده از فضای سفید (سفید خوانی) برای نمایش بهتر جلد در کتاب های ابتدایی لحاظ شده است.

وی گفت: در مورد تصویرگری کتاب های درسی سعی شده از تصویرگرهای مطرح و به روز و جوان استفاده شود.

ذاکری با اشاره به تغییرات اعمال شده در داخل کتاب های درسی، گفت: در کتاب های درسی متون شعر یا متن هایی که نیاز به خواندن دارد نه نوشتن، از خط تحریری و نستعلیق استفاده شده است.

مدیرهنری کتاب های درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی در مورد گرافیک و صفحه آرایی نیز گفت: گرافیک و صفحه آرایی کتاب ها نیز با نرم افزارهای مطرح روز و مرتبط با صفحه آرایی و حروف چینی اجرا می شود تا زمان لازم برای گرافیک و صفحه آرایی کاهش یابد.

وی افزود: تصویرگران و ویراستاران کتاب های درسی آموزش و پرورش در راستای سرعت بخشیدن به اجرای نظام آموزشی شش، سه، سه و تغییر کتاب های درسی، دو برابر افزایش یافت.

ذاکری اظهار داشت: در راستای اجرای نظام آموزشی شش، سه، سه و تغییر کتابهای درسی، تعداد تصویرگران و ویراستاران آموزش و پرورش از 40 تا 50 نفر به یکصد نفر افزایش یافته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟