صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح دهیاری‌ها بار مالی ندارد

کد خبر: ۲۹۳۸۴۵
| |
3255 بازدید

نماینده مردم لنگرود در مجلس گفت که طرح دهیاری‌ها بار مالی ندارد و هر کس که برای این طرح بار مالی پیدا کرد من به آن فرد جایزه می‌دهم.

به گزارش فارس مهرداد لاهوتی نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه طی سخنانی در موافقت با کلیات طرح دهیاری‌ها در صحن علنی مجلس اظهار داشت: من تعجب می‌کنم چرا طراحان این طرح به عنوان مخالف صحبت می‌کنند.

وی افزود: اگر تمام اجزای طرح دهیاری‌ها را بررسی کنیم می‌بینیم که این طرح بار مالی ندارد و اگر کسی نکته‌ای در این رابطه پیدا کرد من به آن فرد جایزه می‌دهم چرا که این طرح بار مالی دولت را کم هم می‌کند.

لاهوتی با بیان اینکه ما نگران کشاورزی هستیم اظهار داشت: کشاورزی ربطی به دهیاری‌ها ندارد؛ ما در این طرح فقط دهیاری‌ها را قانونمند می‌کنیم.

نماینده مردم لنگرود با بیان اینکه طرح دهیاری‌ها یک اقدام برجسته نظام جمهوری اسلامی ایران است گفت: در روستاها سطح تحصیلات دهیاران، دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی است و هرچند که ممکن است نواقصی هم در این رابطه وجود داشته باشد که البته باید این نواقص را برطرف کرد.

لاهوتی اضافه کرد: ما نمی‌خواهیم اتفاق جدیدی را شکل بدهیم و تنها می‌خواهیم دهیاری‌های موجود قانونمند شوند.

وی گفت: روی طرح دهیاری‌ها 6 ماه کار شده بر این اساس مجلس باید با رای بالا به این طرح باعث شود تا دهیاری‌ها با قدرت کارشان را ادامه دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟