صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عقب‌گرد شاخص به کانال ۳۰ هزار واحد

کد خبر: ۲۸۴۷۱۴
| |
2182 بازدید
امروز با کاهش ۳۷ واحدی شاخص بورس این متغیر برای دومین مرتبه در یک هفته اخیر به کانال ۳۰ هزار واحدی عقب‌نشینی کرد.

به گزارش فارس، شاخص بورس اوراق بهادار در حالی روز گذشته در فاصله 15 واحدی نزول به کانال 30 هزار واحدی قرار گرفته بود که امروز در نتیجه افت قیمت سهام شرکت‌هایی چون فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، گل‌گهر، ایران خودرو، مخابرات، پتروشیمی پردیس و توسعه غذایی بهشهر با 37 واحد کاهش مواجه شد و به عدد 30 هزار و 987 واحد رسید.

با این رویداد دماسنج بازار سهام بعد از ثبت رکورد ارقام بیش از 31 هزار واحدی در 6 آبان که برای نخستین بار رخ داده بود، برای دومین مرتبه طی هفته اخیر به کانال 30 هزار واحدی برگشت. 15 آبان هم این متغیر مهم بازار سرمایه در ارقام کمتر از 31 هزار واحدی ثبت شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟