صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نوری در واکنش به پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم‌تاکید کرد:

تولید گندم با نرخ تضمینی کیلویی ۷۰۰ تومان

کد خبر: ۲۷۹۴۰۰
| |
3123 بازدید

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد از پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان در سال زراعی ۹۱-۹۲، گفت: نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان بایدحداقل به میزان کیلویی ۷۰۰ تومان افزایش یابد تا چرخه تولید گندم در کشور حفظ شود.

سید راضی نوری در گفت و گو با خانه ملت، افزود: خرید تضمینی گندم پایین تر از نرخ جهانی این محصول است و این امر موجب شده تا کشاورزان با مشکلات بی‌شماری دست و پنجه نرم کنند.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ، ادامه داد: بر اساس برآوردهای انجام شده گندم وارداتی به کشور برای دولت با نرخی بالاتر از یک‌هزار تومان تمام می شود که باید در این سیاست تجدید نظر شده و نرخ خرید تضمینی گندم از کشاورزان نیز حداقل به میزان کیلویی ۷۰۰ تومان افزایش یابد تا چرخه تولید گندم در کشور حفظ شود، در غیر اینصورت نمی توان امیدی به آینده ای برای تولید این محصول استراتژیک در کشور امیدوار بود.

وی اظهارداشت: در سال جاری قیمت خرید تضمینی گندم ۵۵۰تومان از سوی دولت تعیین شده که این میزان برای کشاورز مقرون  به صرفه نبوده و قیمت خرید تضمینی به طور میانگین حداقل باید حدود ۷۰۰تومان باشد.

این نماینده مجلس نهم، تصریح کرد: اگر روزی تولید گندم در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نباشد و وابستگی شدیدی به واردات گندم از خارج داشته باشیم و سایر کشورها از فروش این محصول به کشورخودداری کنند تبعات بسیار ناگواری در انتظارمان خواهد بود که باید به این مسئله توجه شود.

نماینده مردم شوش در مجلس با انتقاداز کیفیت پایین گندم تولیدی در کشور، گفت: در حال حاضر حدود یک میلیون تن گندم در سال وارد می شود که این میزان واردات با توجه به مصرف داخل ناچیز بوده که عمده ترین دلیل آن کیفیت پایین گندم تولیدی در کشور است.

نوری افزود: کشور ما به عنوان یک تولید کننده، گندم مازاد بر نیاز داخل نداریم و ذخیره سازی ها نیز به نحوی نیست که بتوانیم با آن نیاز داخل را تأمین کنیم و در تولید به خودکفایی برسیم، زیرا شرایط آب و هوایی نیز در تولید موثر است.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در پایان یادآور شد: اگر به گندم به عنوان یک کالای استراتژیک نگاه می شود، باید در عمل نیز این موضوع را مد نظر قرار دهیم، زیرا ساماندهی وضعیت تولید گندم به عنوان کالای استراتژیک راهگشای بسیاری از مشکلات و مسایل اقتصادی است که باید به آن توجه شود

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟