صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور رضایی در رونمایی از ضریح حسینی

کد خبر: ۲۷۵۱۶۷
| |
4677 بازدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با سفر به شهر مقدس قم در مراسم رونمایی از ضریح جدید حضرت امام حسین (ع) حضور یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم رونمایی از ضریح جدید حضرت امام حسین (ع) حضور یافت.

در این مراسم حضرت آیت الله گلپایگانی رئیس دفتر مقام معظم رهبری و علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند.

شایان ذکر است که پس از چند سال کار مداوم و تلاش هنرمندان متدین و متعهد کشور با بهره‌گیری از طراحی و نظارت استاد فرشچیان و با همت مسئولان به ویژه با عنایت مقام معظم رهبری ساخت ضریح جدید امام حسین (ع) به پایان رسید. سازه مجموعه ۱۲تن وزن دارد و در این سازه ۲۰ پنجره طراحی شده و طول آن نیز ۲۲ متر و ۸۶ سانت است. همچنین ۴. ۵ نقره و ۱۲۰ کیلو طلای ۱۸ عیار، ۲ تن مس، ۷۰۰ کیلوگرم برنج و ۶۵۰ کیلوگرم فلزات دیگر در آن به کار رفته است.

گفتنی است، ضریح جدید امام حسین (ع) با عبور از شهرهای تعیین شده همزمان با ایام محرم به کربلای معلی انتقال خواهد یافت و طی مراسمی خاص به جای ضریح قدیمی نصب می‌شود.

شایان ذکر است که همه هزینه‌های ساخت ضریح جدید از محل نذورات و هدایای مردمی تأمین شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟