صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گريه‌هاي شناني روي تاتامي

کد خبر: ۲۶۹۳۹۳
| |
2407 بازدید
سيد امير نتاج دليل ناكامي در رسيدن به مدال پارالمپيك را ضعف بدني و كاهش زياد وزن عنوان كرد.

به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا از لندن، نتاج پس از حذف از مسابقات جودو پارالمپيك لندن و ناكامي در رسيدن به مدال برنز اظهار كرد: در اين بازي به خاطر ضعف بدني نتيجه را واگذار كردم. ضعف بدني ام هم به خاطر وزني بود كه كم كرده بودم. واقعا دوست داشتم مدال بگيرم اما نشد. شايد قسمت نبود.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شكست سعيد رحمتي در عملكرد ساير جودوكاران تاثيرگذار بود گفت: قطعا حذف ناباورانه رحمتي در روحيه ما موثر بود، اما من همه تلاش خودم را كردم و ديگر نشد كه مدال بگيرم. باخت سعيد رحمتي مثل يك شوك براي ما بود و همه بچه ها گريه مي‌كردند.

به گزارش ايسنا، شناني ديگر جودوكارايراني كه او هم حذف شد و به مدال برنز نرسيد پس از مسابقه با حريف اكرايني آنقدر ناراحت و گريان بود كه حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد و تا ساعتي بعد از بازي هم روي تاتامي خوابيده بود.

همچنين ناصر قراگوزلو در پاسخ به اين سوال كه علت كوتاه بودن لباس برخي از جودوكاران ايراني كه با مخالفت مسئولان برگزاري بازيها مواجه شد به اين خاطر بود كه شرايط بهتري را براي جودوكاران فراهم شود،گفت: جودوكاران ما در بازيهاي بسياري با همين لباس مبارزه كردند. درست است كه وقتي آستين كوتاه تر است جودوكار راحت تر مبارزه مي كند و جودوكاران ما هم دوست دارند لباسهاي جمع و جور داشته باشند، اما كميته مسابقات بر روي لباس جودوكاران ما حساس شده بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟