صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوپ كوسه‌هاي كمياب، سر ميز غذاي آمريكايي

کد خبر: ۲۶۴۹۲۲
| |
2524 بازدید
در يك مطالعه جديد معلوم شده است چند گونه مختلف از كوسه‌هايي كه جزو گونه‌هاي بسيار كمياب و در معرض انقراض محسوب مي‌شوند در حال حاضر در بسياري از رستورانهاي آمريكايي تحت عنوان «سوپ باله كوسه» سرو مي‌شوند و طرفداران زيادي دارند.
 
به گزارش ايسنا، كارشناسان حفاظت از محيط زيست در «انستيتو علوم حفاظت اقيانوسي دانشگاه استوني بروك» در اين مطالعه گسترده، نمونه‌هاي تهيه شده از سوپ‌هايي را كه در بسياري از رستورانهاي شهرهاي بزرگ آمريكا سرو مي‌شوند، تحت آزمايش قرار داده و دريافتند كه در حال حاضر هشت گونه مختلف از كوسه‌هاي كميابي كه قانون حفاظت از محيط زيست شامل آنها مي‌شود، از جمله «كوسه كله چكشي اسكالوپ» در رستورانهاي آمريكا طبخ و فروخته مي‌شوند. «كوسه‌هاي كله چكشي اسكالوپ» هم اكنون جزو فهرست گونه‌هاي در شرف انقراض هستند.
 
به گزارش هوفينگتون پست، اين مطالعه براي اولين بار در چنين مقياس گسترده‌اي در آمريكا انجام گرفته است. بنابراين گزارش، «سوپ باله كوسه» در واقع يك غذاي چيني است كه در آمريكا طرفداران بسياري پيدا كرده است. تهيه و فروش اين غذاي گرانقيمت، مدتها است كه به عنوان تهديدي جدي براي جمعيت كوسه ها تلقي مي‌شود و اخيرا خريد و فروش، تجارت و نگهداري از باله كوسه در پنج ايالت امريكايي ممنوع شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟