میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

عادل رفته لندن داورها پنالتی نمی گیرند!

کد خبر: ۲۶۳۶۹۶
| |
13427 بازدید

اکبر میثاقیان پس از تساوی یک بر یک مقابل فولاد خوزستان گفت: باید بازی را می‌بردیم اما خوشحالم که تیمم روز به روز بهتر می‌شود. یک پنالتی صد در صد را برای ما نگرفتند. در بازی با داماش هم همین اتفاق برای ما افتاد و داور پنالتی را ندید. در این دو هفته به دلیل سفر عادل فردوسی‌پور به لندن مظلوم واقع شدیم و کسی نیست داوری‌ها را آنالیز کند.

به گزارش فارس سرمربی آلومینیوم گفت: یک فرصت گل تک به تک داشتیم که با بی‌دقتی به هدر رفت اما خوشحالم با گلی که امروز زدیم طلسم گل نزدن‌مان را شکستیم و این موضوع می‌تواند استرس بازیکنان را پایین بیاورد. باید به بازیکنان جوان فرصت دهیم تا در آینده بهتر شوند.

وي در پايان در واكنش به صحبت‌هاي حسين فركي درباره بازي تيمش برابر فولاد، گفت:‌ نمي دانم آقاي فركي به كدام بازي اشاره داشته است اما تا جايي كه تمامي تماشاگران ۹۰ دقيقه بازي را تماشا كردند مشخص بود كه آلومينيوم بر تيم فولاد برتري قابل ملاحظه‌اي داشت.


میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟