صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

5 فرد به جای داوطلب در کنکور 91 شرکت کردند

کد خبر: ۲۵۵۵۵۴
| |
5959 بازدید
معاون سازمان سنجش با اشاره به برقراری امنیت کامل در آزمون سراسری 91 گفت: بر اساس گزارشی که به سازمان سنجش ارائه شده 5 نفر به جای یک فرد دیگر در کنکور امسال شرکت کردند که با این افراد برخورد شده است.
 
سیدجلال طباطبایی در گفتگو با مهر افزود: تا کنون هیچ موردی از تقلب گزارش نشده اما بر اساس گزارش اعلامی به سنجش، 5 مورد تخلف در آزمون اعلام شده است.
 
وی افزود: این افراد به جای داوطلب اصلی در آزمون شرکت کرده بودند که پیش از جلسه آزمون شناسایی شدند و بر اساس مقررات با آنها برخورد قانونی صورت می گیرد.
 
معاون سازمان سنجش خاطرنشان کرد: در دفترچه کنکور میزان مجازات متخلفان در سطوح مختلف تخلف تصریح شده است که با این متخلفان هم بر اساس این مواد قانونی برخورد می شود.
 
، کنکور سراسری 91 در روزهای 8 تا 10 تیرماه با رقابت یک میلیون و 66 هزار و 141 نفر برگزار شد. کارنامه نیمه اول مردادماه منتشر می شود و داوطلبان مجاز به انتخاب رشته از 17 تا 23 مرداد می توانند نسبت به انتخاب کد رشته محل های تحصیلی مورد علاقه خود از رشته های تحصیلی گروه آزمایشی مجاز اقدام کنند.
 
نتایج نهایی آزمون سراسری سال 91 در روزهای 15 تا 17 شهریورماه اعلام می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟