صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دردسرسازی آثار نفیس یک زن نقاش

کد خبر: ۲۴۸۰۸۳
| |
3573 بازدید
زن نقاش با ادعا‌های معاون یک سازمان سرشناس در برابر اتهام کلاهبرداری میلیونی قرار گرفت.
این زن هنرمند که کارشناس ارشد گرافیک است خود را بی‌گناه دانسته و می‌گوید در سناریوی یک پاپوش گرفتار شده‌است.

به گزارش ايران 9 اردیبهشت‌ماه سال جاری مرد جوان شیک‌پوشی به شعبه اول بازپرسی دادسرای منیریه تهران رفت و با ادعای این که معاون یک سازمان سرشناس است، گفت: حدود سه سال پیش با زن جوانی که کارمند سازمان بود، آشنا شدم، اما وی چند ماه بعد به دلیل نبستن قرارداد، بیکار شد. یک روز وی که خیلی نگران و پریشان بود، وارد دفترم شد و شروع به درددل کرد و از سرگذشت تلخش گفت. من هم از سر دلسوزی و به‌خاطر انسان‌دوستی برای این که وی در شرایطی سالم زندگی خود را بچرخاند همه کار کردم و با ارتباطی که داشتم، ‌‌اثر‌های هنری وی را به چند مرکز مختلف معرفی کردم تا بلکه وی بتواند از این طریق امرار معاش کند.

این مرد گفت: مدتی پیش پیامکی از طرف این زن هنرمند دریافت کردم مبنی بر این که نیاز به 5 میلیون تومان پول دارد. وقتی با وی تماس تلفنی گرفتم ادعا کرد که به خاطر آثارش از کسی 5 میلیون تومان پول قرض گرفته و حالا وی پولش را می‌خواهد و چون او قادر به پرداخت این میزان پول نیست مرد طلبکار حکم بازداشتش را گرفته است.

با توجه به آشنایی قبلی و از سر دلسوزی پنج میلیون تومان به وی دادم، اما این زن برای فرار از پرداخت بدهی‌اش هر بار بهانه می‌‌آورد و طفره می‌‌رود، احساس می‌کنم وی سرم کلاه گذاشته و خواستار بررسی‌‌های قضایی هستم.

با ادعا‌های این مرد، زن نقاش نیز پیش‌روی بازپرس ایستاد و در دفاع از خود گفت: اتهامات را نمی‌پذیرم، چراکه من 16 اثر نفیس به این مرد فروخته‌ام که ارزش آن بیش از 20 میلیون تومان است، این در حالی بود که وی تنها به من 5 میلیون تومان پول داده است!

وی افزود: این مرد می‌خواهد از مقام و موقعیت اجتماعی که دارد، سوءاستفاده کند و برای فرار از پرداخت 15 میلیون تومان دیگر که باید به من بدهد این توطئه‌چینی را کرده است.

زن هنرمند با ناراحتی گفت: من تا به امروز تنها به خاطر حفظ آبرو سکوت کرده‌ام، اما دیگر خسته شده‌ام و از وی به خاطر تهدید، توهین و تهمت شکایت دارم.

بنا به این گزارش، بازپرس پرونده با توجه به ادعا‌های متفاوت این زن و مرد در حال رسیدگی‌‌‌های تخصصی است تا گناهکار اصلی را ردیابی کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟