همه دنیا میخواهند بکام را درالمپیک ببینند

کد خبر: ۲۴۷۱۱۸
| |
3275 بازدید
اسطوره فوتبال برزیل مدعی شد که همه دنیا می‌خواهند بازی هم‌تیمی سابق وی در رئال مادرید را در بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن تماشا کنند.
به گزارش فارس، دیوید بکام در سن ۳۷ سالگی از سوی استوارت پیرس به عنوان یکی از بازیکنان بزرگسال برای حضور در تیم زیر ۲۳ سال انگلیس برای شرکت در رقابت‌های المپیک انتخاب شده است.

رونالدو در این باره به سان گفت: می‌دانم که دیوید دوست دارد در المپیک به میدان برود و باید این کار را بکند. این فرصت بزرگی برای وی است تا به رویایش در المپیک برسد.

وی ادامه داد: دلیلی نمی‌بینم که به تیم دعوت نشود. این برای انگلیس و مسابقات خوب است که او در شهر خودش بازی کند، دیوید فرصت خواهد داشت تا تاریخ‌ساز شود.

بازیکن برزیلی سابق رئال مادرید خاطرنشان کرد: شکی نیست که تمام دنیا دوست دارند بازی او را در المپیک تماشا کنند.

خبر قطعی حضور دیوید بکام در تیم زیر ۲۳ سال فوتبال انگلیس برای شرکت در المپیک اوایل ژوئن اعلام خواهد شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟