داور خطاكار عذرخواهی كرد !
کد خبر: ۲۳۸۴۳۵
| | 5909 بازدید
'مارتین اتكینسون' داوری كه در دیدار تیم های چلسی و تاتنهام به اشتباه گلی را به نفع چلسی اعلام كرد، از تاتنهام عذرخواهی كرد.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری ها، در این بازی كه با نتیجه پر گل 5 بر 1 به سود چلسی خاتمه یافت و این تیم با این پیروزی به فینال رقابت های جام حذفی رسید، بزرگترین جنجال مربوط به عبور توپ از خط دروازه از زمان فینال جام جهانی 1996 تا كنون رقم خورد.
گل دوم چلسی كه در دقیقه 49 توسط 'خوآن ماتا' به ثمر رسید در واقع ناشی از اشتباه فاحش اتكینسون داور مسابقه بود.
تصاویر تلویزیونی نشان می دهند كه اتكینسون بی آنكه توپ از خظ دروازه بگذرد، آن را به عنوان گل پذیرفته است.
'هری ردنپ' سرمربی تاتنهام بعد از بازی گفت: با اتكینسون صحبت كردم. او به من گفت كه چه احساس بدی دارد. می داند كه اشتباه كرده است ولی كاری از دست ما بر نمی آید.
اتكینسون در مسابقات امسال یورو 2012 به عنوان كمك داور در كنار یكی از دروازه ها خواهد ایستاد تا عبور توپ از خط دروازه را اعلام كند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


