صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اهدا دو سریال به تلویزیون زيمبابوه

کد خبر: ۲۳۸۰۳۸
| |
8915 بازدید
در ديدار سفير جمهوري اسلامي ايران با رييس راديو و تلويزيون زيمبابوه، سريال‌هاي "مريم مقدس" و "بشارت منجي" و دو فيلم سينمايي از طريق نمايندگي صداوسيما در حراره به تلويزيون زيمبابوه اهدا شد.

به گزارش ايسنا، پور نجف با اشاره به همكار‌ي‌هاي رسانه‌يي دو كشور و سفر سخنگوي رييس جمهور و دبير دايمي وزارت رسانه‌ها، اطلاع‌رساني و تبليغات زيمبابوه در راس يك هيات رسانه‌يي به كشورمان، اظهار كرد: سريال‌ها و فيلم‌هاي مذكور از طرف رسانه ملي به منظور پخش از تلويزيون زيمبابوه به آن كشور اهدا شده‌اند.

وي خاطرنشان كرد: طرف ايراني آمادگي تهيه و توليد فيلم مشترك با طرف زيمبابوه‌اي را دارد، موچه چتره نيز ضمن قدرداني از اين اقدام، با اشاره به سريال ايراني "يوسف پيامبر(ع)" كه هم اكنون در حال پخش از تلويزيون زيمبابوه است، گفت: بسياري از مردم زيمبابوه با توجه به فرهنگ خود از چنين فيلم‌ها و سريال‌هايي استقبال مي‌كنند.

وي همچنين ضمن استقبال از توليد مشترك دو كشور و اذعان به تجربيات بالاي ايران در اين زمينه، تصريح كرد: فيلم‌هاي غيراخلاقي غرب كه فاقد هر گونه احترامي به فرهنگ‌هاي ديگر هستند براي مردم زيمبابوه مشكل‌ساز هستند.

در پايان اين ديدار تلويزيون زيمبابوه مصاحبه اي با سفير كشورمان انجام داد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...